Ancelotti: ‘Na Real is het klaar’

Foto: Ancelotti: ‘Na Real is het klaar’

Als het aan Carlo Ancelotti ligt is Real Madrid zijn laatste trainersklus. De 62-jarige Italiaan die al tal van grote clubs diende als Chelsea, Bayern München en Paris Saint-Germain lijkt alleen nog open te staan voor een functie als bondscoach.

In gesprek met Prime Video laat Ancelotti weten na zijn periode bij Real er een punt achter te zetten. “Misschien komt er nog een vervolg als bondscoachmaar het is te voorbarig om daar uitspraken over te doen. Komend WK sluit ik alvast uit, maar misschien is er over vier jaar nog wel een mogelijkheid.” De oefenmeester wil graag wat meer tijd met zijn familie gaan doorbrengen na zijn trainerscarrière. “Ik zou mijn kleinkinderen wat meer willen zien en op reis gaan met mijn vrouw. Ik ben nog nooit in Australië geweest, of Rio de Janeiro. Er zal genoeg te doen zijn als ik stop.” 

Vertrouwen in goede afloop

Ancelotti wacht eerst met Real Madrid een kraker van jewelste tegen Manchester City. Een duel waar de Italiaan naar uitkijkt en ook veel vertrouwen in heeft. “Als we morgen winnen, is dat niet omdat we gemotiveerd waren, of dat er een magische atmosfeer hing. Het is omdat we volledig toegewijd zijn. En omdat we speciale individuele kwaliteiten hebben.” Real moet een 4-3 achterstand zien weg te werken tegen City om door te gaan naar de finale van de Champions League.

TIP: Wint Real Madrid van Manchester City? Pak 3.20 keer je inzet!



Is Ancelotti een toptrainer?

  • Ja
  • Nee
106+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie