‘Engels international eerste Ten Hag-aankoop’

Foto: ‘Engels international eerste Ten Hag-aankoop’

Manchester United is druk bezig om de selectie voor volgend seizoen samen te stellen. De Engelse grootmacht heeft aankomende trainer Erik ten Hag een transferbudget van ruim 200 miljoen euro gegeven. Dik vijftig miljoen euro zou moeten uitgaan naar de komst van Engels international Kalvin Phillips. 

De centrale middenvelder van Lees United is sinds zijn sterke prestaties op EURO 2020 op de radar van verschillende Engelse topclubs verschenen. De 26-jarige alleskunner op het middenveld speelt al zijn hele leven voor Leeds United, maar die loyaliteit wordt volgens de Engelse pers binnenkort getest. 

Volgens de Engelse pers heeft Ralf Rangnick inmiddels ook zijn fiat gegeven voor een bod op Phillips, die als eerste aankoop moet gelden in het ‘tijdperk Ten Hag’. De middenvelder is een goedkoper alternatief op Declan Rice van West Ham United. De verdedigende middenvelder kost ruim honderd miljoen euro en dat lijkt The Red Devils te gortig. 

Bij Manchester United moet Phillips de spelmaker worden op het verdedigende middenveld, dat nu vaak bestaat uit Scott McTominay en Fred. Paul Pogba speelt dit seizoen nog bij Manchester United, maar het is de vraag of Ten Hag ook over de Franse sterspeler kan beschikken. De middenvelder heeft een aflopend contract en het lijkt er niet op dat United deze verbintenis kan verlengen. 

TIP: Pak 3.25x je inzet als Manchester United van Chelsea wint! Vergeet ook je €250 welkomstbonus niet!

Goede aanwinst voor Man U?

  • Den khet wel
  • Denk het niet
138+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie