‘De Graafschap twijfelt over aanstelling Poldervaart’

Foto: ‘De Graafschap twijfelt over aanstelling Poldervaart’

Adrie Poldervaart geldt als een belangrijke kandidaat voor het hoofdtrainerschap bij De Graafschap. De assistent-trainer van FC Groningen werd vorig seizoen al benaderd door de Superboeren, maar destijds kon De Graafschap niet aan de afkoopsom voldoen. 

Bij de Trots van het Noorden kon Poldervaart echter niet rekenen op een nieuwe verbintenis, waardoor de weg vrij lijkt voor een overgang naar De Graafschap. Toch is het nog geen zekerheid dat Poldervaart de nieuwe trainer wordt. Volgens De Gelderlander geldt ook Jan Vreman als kandidaat. Dat bevestigde technisch manager Peter Bijvelds tegenover het Gelders medium.

Vreman is kandidaat

Eerder dit seizoen werd Reinier Robbemond vanwege slechte resultaten ontslagen bij de Graafschap. Vreman werd vervolgens als interim-trainer aangesteld en doet het volgens Bijvelds naar behoren. De technisch manager geeft tegenover De Gelderlander aan snel koppen met spijkers te willen slaan. “Wij willen de lijst snel terugbrengen naar twee kandidaten en de kans is groot dat Jan daarbij zit. Ik heb hem gezegd dat wij hem als een kandidaat zien. Jan doet nu gewoon zijn werk en dat doet hij voortreffelijk.” Momenteel is Vreman met De Graafschap nog in de race voor de play-offs voor promotie, maar zal het daarvoor nog wel de nodige punten moeten halen in de resterende wedstrijden. Mocht de keuze op Vreman vallen, dan betekent dat de interim-trainer voor de tweede maal hoofdtrainer wordt bij De Graafschap.

TIP: De Graafschap kent geen moeite met Helmond Sport. Pak 1.51 keer je inzet! Nieuwe klanten ontvangen tot €250 bonus, klik hier!

Wie moet de nieuwe trainer worden van De Graafschap?

  • Vreman
  • Poldervaart
82+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie