‘Bizarre Ten Hag-actie in bekerfinale’

Foto: ‘Bizarre Ten Hag-actie in bekerfinale’

Dat oefenmeester Erik ten Hag in de bekerfinale tussen ‘zijn’ Ajax en PSV (1-2 voor de Eindhovenaren) met Maarten Stekelenburg begon in plaats van ‘de geblesseerde’ André Onana viel goed te begrijpen, maar in de spits begon hij met Brian Brobbey op de plek van Sébastien Haller.

Dat tot onbegrip van Aad de Mos, die in de podcast Twee Viertje met Aad van SoccerNews.nl en OnlineWedden24.com zegt: “Dat is een hele grote gok die hij genomen heeft. Ik bedoel: Brobbey, dat idee heb ik nog steeds, is niet de nummer negen die Ajax nou eens even gaat helpen. Ik vind hem technisch nog onvoldoende en hij kan snelheid hebben wat hij wil maar ik vind hem tactisch ook niet al te sterk. Ik denk dat Haller nog steeds de betere spits is.”

De oud-trainer vervolgt: “Dus het gevaar zit er natuurlijk in dat als je hem negentig minuten mee te laten spelen en hij doet het niet voor je, dan ben je twee spitsen kwijt. Je bent nu én Haller kwijt en Brobbey kwijt. Dus dat is niet zo slim, ik had gewoon op de oude voet doorgegaan. Brobbey brengen, dat is altijd nog de beste manier, denk ik.”

‘Ajax-kleedkamer is ziek’

De Mos denkt dat de kleedkamer van Ajax ‘ziek’ is: “Dat heeft te maken met het feit dat er te veel aan de hand is binnen Ajax en dat kun je niet meer stoppen. Dat begint met Overmars, dat begint met slecht spelen en toch winnen. En dat zet zich voort in Onana, dat zet zich voort in een in crypto-toestand met de Davy Klaassen met Daley Blind, Tadic waar iedereen een beetje op uitgekeken raakt, ook eigen supporters. Dan wordt het heel vervelend natuurlijk en dat is niet meer te stoppen. Ajax moet zich echt zorgen maken wat betreft het realiseren van de titel dit jaar.”

TIP: Verdien bij Circus 7.25 keer je inleg als Ajax gelijkspeelt tegen NEC!

Had hij met Haller moeten beginnen?

  • Ja
  • Nee
275+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie