Rooney: ‘United moet afscheid nemen van supersterren’

Foto: Rooney: ‘United moet afscheid nemen van supersterren’

Wayne Rooney heeft in gesprek met Sky Sports zijn licht laten schijnen over de toekomst van Manchester United. De oud-aanvaller van de Mancunians vindt het de hoogste tijd dat zijn voormalig werkgever afscheid neemt van twee supersterren.

Volgens Rooney moet United komende zomer afscheid nemen van Paul Pogba en Cristiano Ronaldo. De huidig manager van Derby County vindt dat Pogba te weinig heeft laten zien na zijn terugkeer vanuit Juventus. “Ik denk dat we op het punt zijn gekomen dat het beter is als hij vertrekt. Als Paul eerlijk naar zichzelf is, zal hij waarschijnlijk inzien dat hij niet de impact heeft gehad die hij had gewild na zijn terugkeer in Manchester.” Rooney is van mening dat Pogba in het Franse nationale elftal veel beter tot zijn recht komt dan bij United. “Als ik hem daar zie, speelt hij compleet anders. Het heeft gewoon niet gewerkt voor hem bij United. Hij hoort bij een paar spelers die ze moeten laten gaan.”

Jaren tellen voor Ronaldo

Rooney denkt dat bij Ronaldo de jaren inmiddels aan het tellen zijn en de Portugees het gewoon niet meer kan waarmaken. “Cristiano wordt ingehaald door de tijd. Hij is gewoon niet meer de speler die hij was jaren geleden.” De Engelsman ziet dat de aanvaller nog wel over bepaalde kwaliteiten beschikt, maar dat het niet meer voldoende is om The Red Devils verder te helpen. “Hij is nog altijd een gevaar voor het doel, maar wat betreft de rest van zijn spel heeft United meer nodig dan dat.”

Manchester United wint op bezoek bij Everton. De odd is 1.75!

Moet United Pogba en Ronaldo laten gaan?

  • Ja
  • Nee
91+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie