‘Manchester United betaalt 118 miljoen euro’

Foto: ‘Manchester United betaalt 118 miljoen euro’

Manchester United gaat er alles aan doen om het seizoen nog te redden. De club van Donny van de Beek is vuurwerk op de transfermarkt aan het voorbereiden. Volgens The Sun is de club op dit moment een mega-bod van 118 miljoen euro aan het voorbereiden om Declan Rice over te nemen van West Ham United. 

Het is lang niet voor het eerst dat Rice in verband wordt gebracht met een overgang naar de Engelse top. Het jeugdproduct van The Hammers werd afgelopen zomer al vaak aan Liverpool gelinkt, maar The Reds haakten af toen het de prijs van West Ham hoorde. Een bod van ruim honderd miljoen euro is voor Manchester United klaarblijkelijk geen probleem, waardoor een winterse supertransfer op handen kan zijn. 

Manchester United 

Manchester United-trainer Ralf Ragnick ziet in de 22-jarige verdedigende middenvelder de ideale toevoeging aan zijn defensieve middenveld. Rice zou zelf het liefste het seizoen afmaken met West Ham. The Hammers zijn bezig met een uitstekende reeks en de verdedigende middenvelder zou zijn team de Champions League willen in helpen. West Ham stond lange tijd in de top vier, maar na een teleurstellende decembermaand staat het nu vijfde. 

The Red Devils zouden echter niet voor een snelle transfer willen gaan. De komende maanden zal de club voorbereidingen treffen om de transfer aankomende zomer af te kunnen ronden. Manchester United is niet de enige club met interesse in de verdedigende middenvelder, ook Manchester City en Chelsea hebben nog steeds interesse in de middenvelder.  

Wint United van Wolves? Dan win jij 1,53 keer je inleg terug!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Is Rice dit bedrag waard?

  • Ja
  • Nee
145+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie