‘Dembélé zorgt voor enorme plottwist’

Foto: ‘Dembélé zorgt voor enorme plottwist’

Eerder deze week kwam naar buiten dat de gesprekken over een contractverlenging voor Ousmane Dembélé stop zijn gezet wegens simpelweg knettergekke salariseisen van de Franse ‘man van glas’. Een afscheid lijkt dan ook nabij. Maar niet als het aan trainer Xavi Hernández ligt.

Hij hoopt Dembélé in Camp Nou te behouden. “We staan er duidelijk in, het is aan de gang. Het is nog niet voorbij. We hebben afgesproken opnieuw om de tafel te gaan”, aldus Xavi tijdens de persconferentie richting het duel met Real Mallorca, van zondag.

“Het onderhandelen met zaakwaarnemers is moeilijk. Ik ben optimistisch en hoop dat Dembélé hier zal blijven. Er ligt een fantastisch voorstel, tijdens onderhandelingen is het altijd ‘touwtrekken’.” De dribbelkont persoonlijk overtuigen acht Xavi niet nodig. “Ik denk niet dat hij op een andere plek gelukkiger gaat zijn dan hier.”

“Barça is de beste club ter wereld, het sportieve traject is belangrijker dan geld. Dat heb ik hem laten weten. Ik heb goede hoop”, besluit Xavi met een positieve insteek. Het huidige contract van de 24-jarige international loopt na dit seizoen af. Morgen trapt Barça om 21:00 uur af op Mallorca, in het Iberostar Estadi. Al had Xavi dat liever níét gedaan.

Verdien 2.10 keer je inleg als Barcelona morgen van Mallorca wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Denk jij dat Dembele uiteindelijk wel bij gaat tekenen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
52+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie