‘Barcelona kan eigen speler wel schieten’

Foto: ‘Barcelona kan eigen speler wel schieten’

Komt het nog goed tussen FC Barcelona en Ousmane Dembélé? Heel misschien wel, maar dan moet dat vandáág gebeuren. Dan voeren speler en club namelijk een beslissend gesprek, met een contractverlenging óf een vertrek als gevolg.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

De onderhandelingen tussen de snelle Fransman en zijn werkgever leken de goede kant op te gaan, totdat zaakwaarnemer Moussa Sissoko, die de belangen van Dembélé behartigt, vanuit het niets aan kwam zetten met allerlei aanvullende voorwaarden. Barça was dusdanig teleurgesteld dat het onderhoud meteen werd afgebroken.

De verbintenis van de vleugelspits in het Camp Nou-stadion loopt aankomende zomer af, waardoor een transfervrij vertrek dreigt. Loopt het gesprek van aanstaande maandag uit op een nieuwe sof, dan móéten de Catalanen hun speler wel verkopen.

In 2017 betaalden ze immers liefst 105 miljoen euro vast met daarbovenop nog 42 miljoen euro aan bonussen aan Borussia Dortmund om hem over te mogen nemen. Loopt Dembélé over een half jaartje gratis en voor niets de deur uit, dan betekent dat een inkomstenderving van heb ik jou daar…

Newcastle United

Overigens is het niet geheel verrassend dat (het management van) de Fransman ‘hard ball‘ speelt, want naar verluidt heeft de aanvaller al een gepeperde aanbieding van Newcastle United op zak. The Magpies zouden bereid zijn om hem vijftien miljoen euro per seizoen te betalen, met daarbovenop nog een eenmalige tekenbonus van eveneens vijftien miljoen euro. In Catalonië strijkt Dembélé ‘slechts’ twaalf miljoen euro per jaar op, evenveel als Frenkie de Jong.

Verdien 4 keer je inleg als Barcelona de Copa del Rey wint!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Blijft hij?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
420+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie