‘United-ontwikkeling gunstig voor Ajax’

Foto: ‘United-ontwikkeling gunstig voor Ajax’

Manchester United besloot onlangs om afscheid te nemen van zijn oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer en is hard op zoek naar een opvolger. Er worden verschillende namen genoemd, waaronder die van Ajax-coach Erik ten Hag…

Volgens diverse media uit Engeland en Frankrijk lijkt Mauricio Pochettino echter de nieuwe sterke man op Old Trafford te worden. Foot Mercato schrijft op dinsdagmiddag dat de Argentijn heimwee heeft naar zijn leventje in Engeland, en bovendien zou Paris Saint-Germain niet onwelwillend tegenover een vertrek van zijn trainer staan.

Voorwaarde is wel dat de nummer één van de Ligue 1 eerst zélf een vervanger scoort, want in het Parc des Princes willen ze niet roerloos door het leven gaan. Wat dat betreft wordt de naam van Zinédine Zidane weer genoemd, al ligt dat naar verluidt wat gevoelig, omdat Zizou opgroeide in Marseille en Olympique Marseille aan zou hangen, de ‘aartsrivaal van PSG’.

“Ik richt me alleen op Ajax”

Ten Hag reageerde na RKC-uit (0-5 overwinning) op de geruchten: “Ik ben met deze ploeg bezig. We hebben een hele mooie selectie, we willen veel bereiken en daar richt ik me op. Daar zit alle concentratie, de rest leidt alleen maar af. Ik verwacht van mijn spelers dat ze bij Ajax zijn, dus dan moet ik het goede voorbeeld geven. Ik weet van niks, ik heb niks gehoord, dus daar hoef ik me helemaal niet mee bezig te houden. Ik richt me alleen op Ajax.” De Tukker lijkt niets te voelen voor een ‘transfer‘ halverwege het seizoen: hij wil zijn klusje afmaken.

Eindigt Manchester United dit seizoen in de top vier van de Premier League? Win meer dan 2 keer je inleg!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Opmerkelijke keuze?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
180+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie