‘Pogba legt torenhoge eis neer bij Manchester United’

Foto: ‘Pogba legt torenhoge eis neer bij Manchester United’

Paul Pogba beschikt over een aflopend contract, waardoor Manchester United er alles aan doet om zijn contract te verlengen. De voetballer heeft daarbij een torenhoge eis, zo meldt L’Equipe.

Volgens de Franse sportkrant wil Pogba vanaf aankomend seizoen meer verdienen dan Christiano Ronaldo. De Portugees kwam afgelopen zomer terug bij Manchester United en verdient een salaris van naar verluidt 560.000 euro per week. Pogba moet het doen met 340.000 euro per week, wat hij te weinig vindt.

Hoewel de Engelse grootmacht niet lijkt te springen om Pogba een dergelijk bedrag per week uit te keren, lijkt het strategisch toch slim te zijn om akkoord te gaan. De Fransman kwam vijf jaar geleden namelijk voor een bedrag van meer dan 100 miljoen euro bij de club terecht, waardoor het bij een contractverlenging nog wat kan verdienen aan de speler.

Nieuwe bestemming

Door het aflopen van zijn huidige verbintenis mag de middenvelder in januari met andere clubs praten. Naar verluidt denken meerdere verenigingen aan het aantrekken van Pogba, waaronder Juventus, Real Madrid en Paris Saint-Germain. Pogba hintte al meermaals op een terugkeer naar Turijn, waar hij tussen 2012 en 2016 ook al onder contract stond.

Wint Manchester United eind november op bezoek bij Chelsea? Profiteer van een odd van 4.50!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet Manchester United hiermee akkoord gaan?

  • Ja, absoluut
  • Nee, zeker niet
174+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie