Ziyech schiet Chelsea naar CL-overwinning

Foto: Ziyech schiet Chelsea naar CL-overwinning

Hakim Ziyech heeft dinsdagavond vertrouwen opgedaan bij Chelsea. De aanvallende middenvelder speelde tegen Malmö FF zeker niet zijn beste wedstrijd, maar besliste het Champions League-duel wel eigenhandig: 0-1.

Wint Chelsea de Champions League? Waag je gok bij bet365 en win!

Op voorhand leek Chelsea een makkelijke avond tegemoet te gaan. Malmö FF verloor de eerste drie groepsduels, waar Chelsea met zes punten een redelijke start beleefde. Toch werd het zeker niet eenvoudig voor de Londenaren, die ondanks een offensief lang op 0-0 bleven steken.

Pas in de tweede helft wist Chelsea de ban te breken tegen de club van coach Jon Dahl Tomasson. Ziyech werd door fans behoorlijk afgekraakt tijdens de eerste helft, maar de oud-Ajacied tankte vertrouwen door in de 56ste minuut toe te slaan. Eerder stuitte Ziyech nog op doelman Johan Dahlin.

De treffer van Ziyech, die voortijdig werd gewisseld, bleek beslissend. Chelsea komt zodoende op negen punten uit drie duels.

Groep G: Wolfsburg wint opnieuw

Zonder Mark van Bommel heeft VfL Wolfsburg de smaak weer te pakken. Na de overwinning in de Bundesliga lukte het de Duitsers ook om in de Champions League te winnen: 2-1 tegen RB Salzburg. Wolfsburg komt daardoor op een tweede plek achter diezelfde Oostenrijkers.

Met de van corona herstelde Wout Weghorst beleefde Wolfsburg een droomstart. Ridle Baku opende de score. Oud-Ajacied Maximilian Wöber schoot nog wel schitterend een vrije trap binnen, maar een treffer van Lukas Nmecha hield de drie punten in Duitsland.

Gaat Ziyech het alsnog redden in Londen?

  • Ja
  • Nee
182+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie