‘FC Barcelona onthult aanbod voor ontslagen Koeman’

Foto: ‘FC Barcelona onthult aanbod voor ontslagen Koeman’

FC Barcelona verwacht dat het ontslag van Ronald Koeman een fors bedrag gaat kosten. Volgens het Spaanse medium Què T’hi Jugues heeft de Catalaanse topclub al een fors bedrag geserveerd.

Gokken op FC Barcelona? Bij bet365 ben je op de juiste plaats én valt een bonus van 100 euro te verdienen!

Volgens eerdere berichtgeving heeft Koeman recht op een ontslagvergoeding van zo’n twaalf miljoen euro. Donderdag konden we al lezen dat de oud-bondscoach van Oranje niet van plan is om akkoord te gaan met een lager bedrag. Koeman zou zich niet goed behandeld voelen door de clubleiding en dus ziet hij geen aanleiding om deze mensen tegemoet te komen, ondanks de grote financiële problemen in Camp Nou.

Barcelona hoopvol

Bij FC Barcelona verwacht men dat de soep niet zo heet opgediend zal worden. De clubleiding verwacht dat Koeman het merendeel van zijn ontslagvergoeding daadwerkelijk ontvangt, maar men heeft hierbij ingeschat dat het om zeven à acht miljoen euro gaat. Een kwart van de vermeende clausule komt in dat geval dus te vervallen.

De onderhandelingen tussen Barcelona en kamp-Koeman worden vrijdag gevoerd. De Nederlander werd woensdagavond laat ontslagen in Catalonië. Een 1-0 nederlaag bij Rayo Vallecano werd de oefenmeester fataal. Barcelona staat in de middenmoot van de Primera División en moet knokken om uitschakeling in de Champions League te voorkomen.

Koeman heeft al aangegeven voorlopig rust te willen nemen. Eerder liet hij zelfs al doorschemeren dat Barcelona zijn laatste clubteam zal zijn.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Moet hij hiermee akkoord gaan?

  • Ja
  • Nee
1495+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie