‘Bizarre opvolger Koeman al in de trein naar Barcelona’

Foto: ‘Bizarre opvolger Koeman al in de trein naar Barcelona’

Na een nieuwe nederlaag van FC Barcelona lijkt de spanning hoger dan ooit in het Camp Nou. De afgelopen weken werd er al flink aan de stoelpoten van trainer Ronald Koeman gezaagd. Volgens SPORT wordt het vandaag duidelijk of de Nederlandse trainer mag blijven zitten of dat hij alsnog valt.

FC Barcelona-kopstukken overlegden vannacht tot vier uur over de positie van Koeman en de situatie waarin de club op dit moment zit. De financiële problemen maken het vrijwel onmogelijk om grote spelers aan te trekken en dat laatste heeft de selectie van de Catalanen hard nodig. Barcelona zou dertien miljoen euro moeten betalen aan Koeman op het moment dat ze besluiten de Nederlandse coach te ontslaan. Het was al de vraag of Barcelona deze ontslagvergoeding überhaupt kon betalen. Daar lees je nu niets meer over, dus wellicht heeft Barcelona daar al een oplossing voor gevonden.

UPDATE 30/9

Het begint er meer en meer op te lijken dat Ronald Koeman in de komende week ontslagen gaat worden bij Barça. Mogelijk wel pas ná de kraker tegen Atlético Madrid overmorgen, maar een congé lijkt onvermijdelijk. Volgens de Spaanse media wordt Andrea Pirlo gezien als de gedroomde opvolger. De vraag is of Barcelona er goed aan doet om Koeman te vervangen met een onervaren trainer, maar PIrlo is wel al zwaar bepakt gespot op een treinstation. Richting Barcelona, wellicht? Tot dusver was Pirlo enkel hoofdtrainer bij Juventus, en dat verliep allerminst succesvol.

Zou Pirlo de juiste man zijn voor Barcelona?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
973+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie