Özyakup waarschuwt Ajax richting de return

Foto: Özyakup waarschuwt Ajax richting de return

Vanavond had Besiktas JK eigenlijk geen schijn van kans tegen Ajax, maar toch gelooft invaller Oguzhan Özyakup in een stunt tijdens de return in Turkije. Dat vertelt de geboren Zaandammer na afloop, geciteerd door de Turkse media.

“We hebben onze best gedaan en zullen er alles aan doen om beter te worden. We kwamen hier gehavend, dat wisten we. We wisten ook hoe sterk Ajax was en dat ze ons onder druk zouden zetten, daardoor was het begin lastig. De tweede helft speelden we wat meer vooruit en kwamen tot een doelpunt, die werd afgekeurd. Dat was controversieel”, stelt de oud-Feyenoorder.

“We moeten realistisch zijn. We hebben het vermogen om Ajax thuis te verslaan”, vervolgt Özyakup. “We moeten eerst naar Lissabon en spelen twee wedstrijden op rij tegen Sporting CP. Daar moeten we zes punten pakken. We moeten het wedstrijd per wedstrijd bekijken en zoveel mogelijk punten pakken, dan zien we wel hoe ver we komen. We gaan door een moeilijke periode met veel wedstrijden, dus we moeten onszelf ook zien te beschermen.”

Trainer Sergen Yalcin sluit zich bij zijn pupil aan. “Het was een lastige wedstrijd. Op dit niveau zijn die dingen nu eenmaal niet gemakkelijk. Ons plan werkte en de eerste kans was voor ons (schot Michy Batshuayi op de paal, red.), daar hadden we kunnen scoren. Ik moet zeggen dat de jongens ervoor gevochten hebben. Het wordt niet makkelijk om de achterstand nog goed te maken, de wedstrijden tegen Sporting zullen onze positie in de groep bepalen.”

Zie jij Besiktas de return in eigen huis wel winnen, tegen Ajax?

  • Ja, dat zie ik wel gebeuren
  • Nee, dat zie ik niet gebeuren
595+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie