Dumfries beleeft slechte Inter-middag

Internazionale en Denzel Dumfries stonden zaterdagmiddag tegenover Sampdoria in de Serie A. De landskampioen van Italië kende een teleurstellende middag met een 2-2 gelijkspel.

Dumfries begon niet in de basis van Internazionale. Vanaf de bank zag hij zijn concurrent Federico Dimarco in de 18e minuut de Milanezen op voorsprong zetten. Sampdoria wist de stand nog gelijk te trekken door een doelpunt van Maya Yoshida. Een doelpunt van Lautaro Martínez zorgde er voor dat Internazionale alsnog met een voorsprong de rust in ging.

Direct na rust scoorde Tomasso Augello alsnog de gelijkmaker voor de thuisploeg. Dumfries kwam na een kleine zeventig minuten in het veld voor doelpuntenmaker Dimarco, maar kon niets meer aan de stand veranderen.

Gaat Dumfries basisplaats krijgen bij Inter?