‘Horrorscenario dreigt voor Ronald Koeman’

Foto: ‘Horrorscenario dreigt voor Ronald Koeman’

De toekomst van Ronald Koeman hangt nog altijd aan een zijden draadje. Die conclusie trekt ook Voetbal International-journalist Süleyman Öztürk.

Op VI.nl schrijft Öztürk: “Een slechte start kan hem in de eerste seizoenshelft meteen fataal worden. Dat is hoe het werkt bij veel meer topclubs, maar Koeman zal de priemende ogen van Laporta voelen van. De voorzitter zal hopen dat zijn club naar nieuwe glorie wordt geleid, in de Champions League bijvoorbeeld. Toch is niets menselijks hem vreemd en zal hij wachten tot hij zijn eigen ego een knuffel kan geven.”

“Wachten op het moment dat hij zijn gelijk kan halen ten opzichte van de ‘bedriegers’ die hem ervan weerhielden definitief afscheid te nemen van Koeman. Of om de dierentuinmetafoor door te trekken: wachten tot hij zijn plek bovenaan de apenrots kan claimen en hij zijn grote gelijk kan halen”, zo concludeert de buitenlands voetbal-specialist van het weekblad.

Onlangs werd nog bericht over een nieuw contract. Öztürk: “Of zou de Barcelona geen geld hebben gehad voor de ontslagpremie? Net zoals de club geen geld heeft voor aankopen en het budget ontbreekt om het contract van Messi op een normale manier te verlengen? Dit alles maakt de klus er in het tweede seizoen niet makkelijk op. Maar een raketgeleerde hoef je niet te zijn voor een simpele constatering: met minder dan Spaanse landstitel komt Ronald Koeman dit keer niet weg.”

Is Koeman in 2022 nog Barcelona-trainer?

  • Ja
  • Nee
697+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie