‘Nachtmerrie Hakim Ziyech komt uit’

Foto: ‘Nachtmerrie Hakim Ziyech komt uit’

Chelsea presteert de laatste tijd uitermate slecht en het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat oefenmeester Frank Lampard binnenkort ontslagen wordt door voorzitter Roman Abramovich. En dat zou een klein drama zijn voor Hakim Ziyech.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad vandaag in ieder geval. De krant verzekert namelijk dat de oud-Ajacied écht een aankoop is van de coach die het nu voor het zeggen heeft op Stamford Bridge: “De positie van Lampard raakt Ziyech indirect ook. De Marokkaanse international werd weliswaar gefaseerd gebracht door de manager, hij kreeg daarna nadrukkelijk het vertrouwen in een vrije rol vanaf rechts, vrijwel identiek aan de speelstijl waarmee hij bij Ajax glorieerde. Na een maand blessureleed kreeg de linkspoot die rol zondag tegen Manchester City meteen weer. Ook bij vrije trappen is hij nummer 1.”

Daar voegt men aan toe: “Onder een nieuwe manager hoeft dat niet opeens te veranderen, maar als betrekkelijk nieuwe speler zal Ziyech (27) zijn positie hoe dan ook opnieuw moeten bevechten. Onder Lampard blijkt al hoe ingewikkeld de puzzel is met al die miljoenenaankopen: de Chelsea-manager wisselt voortdurend van formatie en spelsysteem. Kai Havertz, gehaald voor 81 miljoen euro, zit geregeld op de bank.”

Krijgt Lampard echt zijn congé, dan is het natuurlijk maar de vraag of de nieuwe coach het ziet zitten in Ziyech. Hij heeft immers wél een beetje een gebruiksaanwijzing…

Gevaarlijk voor Ziyech?

  • Vind ik zeker
  • Vind ik niet
531+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie