Drama in de maak voor Koeman: ‘Het is nu officieel’

Foto: Drama in de maak voor Koeman: ‘Het is nu officieel’

Het FC Barcelona van Ronald Koeman kwam dinsdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het nietige Eibar. De Spaanse media concluderen massaal: dit kan zo niet verder.

“Barcelona: 1, Eibar: 1: zó ziet het leven zonder Lionel Messi eruit”, zo tekent Marca op. “Barcelona speelde 45 minuten saai en daarna 45 minuten slecht. Messi wil teamgenoten die hem helpen om de titel te pakken, maar nu zijn zij juist degenen die hem in de weg staan. De waarheid is dat dit Barcelona slechter dan slecht is”, oordeelt de krant snoeihard.

Volgens Sport is het nu definitief dat Barcelona aan een overgangsseizoen bezig is. “Er is dit seizoen geen peil te trekken op Barça. Er is geen plan, geen patroon, geen route. Het is vermoeiend om naar te kijken, omdat je niet weet wat je kan verwachten van deze ploeg. Koemans Barcelona heeft het gewoon niet. Iedere wedstrijd krijgt de ploeg wel een kans om het af te maken, maar telkens wordt de kans gemist.”

Messi werd in de slotfase van de wedstrijd gespot op de tribune met een veelzeggende blik op zijn gezicht. “Het is officieel: dit is een overgangsjaar voor Barcelona en nu rest de vraag hoeveel hechtingen deze ploeg aan het einde van het seizoen nodig heeft. Typerend was het hoe Messi toekeek in de laatste minuten. Handen in de zakken, een blik vol frustratie en zijn hoofd schuddend. Dit kan niet. Dit kan niet zo doorgaan. Messi’s ergste nachtmerrie komt uit.”

Is hij volgend seizoen nog trainer van Barca?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
427+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie