Ousmane Dembélé-verrassing voor Barcelona

Foto: Ousmane Dembélé-verrassing voor Barcelona

Het leek er toch bijzonder sterk op dat Ousmane Dembélé de rest van het seizoen zou moeten missen met een vervelende blessure, maar de Fransman kan tóch nog in actie komen voor FC Barcelona in het slot van de Champions League.

Voetbal International meldt op woensdagochtend: “Barcelona heeft voor zijn Champions League-missie een extra troef in handen. Ousmane Dembélé is terug op het trainingsveld en lijkt de Catalanen in augustus weer te kunnen gaan helpen. Dembélé kwam in november voor het laatst in actie voor Barcelona en heeft zodoende nog geen enkele wedstrijd gespeeld onder Quique Setién, die pas sinds januari voor de groep staat. Dembélé raakte geblesseerd in de Champions League-ontmoeting met zijn oude werkgever Borussia Dortmund en kreeg in zijn herstel te maken met een terugslag.”

Door de coronabreak lijkt het er echter op dat de vleugelspits tóch nog minuten kan maken voor de Catalanen: “Dinsdag verscheen Dembélé net als Clément Lenglet en Antoine Griezmann op het trainingsveld. De drie Franse internationals werkten nog wat individuele oefeningen af, maar Marca meldt dat het trio naar alle waarschijnlijkheid fit genoeg zal zijn voor de Champions League-hervatting. In de achtste finales speelt Barcelona volgende week zaterdag tegen Napoli; de eerste ontmoeting met de Italianen eindigde in een 1-1 gelijkspel. Na deze wedstrijd wachten er mogelijk nog drie duels in Portugal.”

Kan Barça Dembélé goed gebruiken?

  • Ja
  • Nee
426+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie