Gosens maakt droomtransfer naar Italiaanse topclub

Foto: Gosens maakt droomtransfer naar Italiaanse topclub

Robin Gosens heeft een droomtransfer te pakken. De Nederlandse Duitser maakt volgens Fabrizio Romano namelijk de overstap naar Internazionale.

De linkervleugelverdediger maakte de afgelopen jaren bij Atalanta Bergamo een stormachtige ontwikkeling door en was de grote verrassing in de Italiaanse competitie. Het resulteerde in een plekje in het nationale team van Duitsland, waar hij eveneens een basisplaats veroverde.

Zijn goede spel bleef niet geheel onopgemerkt. Niet alleen lag hij bij de Italiaanse topclubs al goed, ook was er in Engeland volop interesse rondom Gosens. Volgens diverse Engelse media zou onder meer Newcastle United denken aan het binnenhalen van Gosens.

Uiteindelijk was het Internazionale echter dat aan het langste einde trok. De topclub, die in de achtste finale van de Champions League staat, huurt de verdediger tot aan het einde van het seizoen. Aankomende zomer staat dan een definitieve overname op het programma.

Passende tactiek

Simone Inzaghi, de trainer van Internazionale, speelt met zijn ploeg in een 5-3-2 formatie, waarin Gosens uitstekend voor de dag kan komen. Het is echter de vraag of Gosens direct een basisplaats kan bemachtigen, aangezien bij zijn nieuwe club voldoende concurrentie aanwezig is.

Wint Internazionale van AC Milan? Grijp 1.80 keer je inleg!

Robin Gosens to Inter, here we go! Agreement reached with Atalanta. Loan with obligation to buy for €25m add ons included. Personal terms agreed. ⚫️? #Inter

Gosens will sign his contract in the coming hours. Deal sealed and completed. He joins Inter immediately – in January. pic.twitter.com/U0jpjplIEr

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 26, 2022

Maakt Gosens de juiste stap?

  • Ja, ik vind van wel
  • Nee, zeker niet
28+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie