Arouna Kone leidt PSV naar overwinning

Soccernews

[img align=left]uploads/kone, arouna[/img]PSV heeft vanavond in eigen huis de wedstrijd tegen FC Utrecht winnend afgesloten. In het Philips Stadion werd met 1-0 gewonnen door debutant Arouna Koné. Naast Kone debuteerden ook Michael Reiziger en Michael Ball in de basis.

PSV speelde een zeer matige wedstrijd en besliste deze door een blunder van FC Utrecht-doelman Frank Grandel, hij liet een bal onnodig los waarna Koné er als de kippen bij was en scoorde.

Maar Koné kreeg in de 2e helft ook twee grote kansen die hij miste. Een kwartiertje voor tijd werd zijn strafschop door Grandel tegengehouden. En ook in de laatste minuut miste de Ivoriaan een opgelegde kans op de 2-0.

Nog een minpunt was het uitvallen van Alex bij PSV. De Braziliaanse verdediger moest een kwartier voor tijd het veld met een blessure verlaten.

[b]PSV – FC Utrecht: [u]1-0[/u][/b]
1-0 Arouna Kone (’49)