Zoektocht is over: ‘Feyenoord heeft opvolger Malacia binnen’

Foto: Zoektocht is over: ‘Feyenoord heeft opvolger Malacia binnen’

Feyenoord lijkt dan eindelijk de opvolger van Tyrell Malacia binnen te hebben. Marcos López maakt zeer waarschijnlijk de move van de San José Earthquakes naar Rotterdam-Zuid.

Het Amerikaanse ESPN spreekt dinsdag aan het eind van de middag (Nederlandse tijd) zelfs al van een done deal. De transfersom voor de 22-jarige Peruviaan is nog niet bevestigd, maar het zou gaan om een bedrag tussen de één en twee miljoen euro.

De MLB-club is er ook bij gebaat om snel zaken te doen met Feyenoord: het contract van López loopt namelijk aan het eind van dit kalenderjaar af. Dit is voor hen mogelijk de laatste kans om nog een transfersom te innen. De inmiddels 20-voudig international speelt sinds de winter van 2019 voor de Earthquakes, dat hem uit Peru ophaalde bij Sporting Cristal. In eigen land kwam hij eerder uit voor San Martín.

Zoektocht

Trainer Arne Slot was al langer op zoek naar een linksback en wil na de komst van López er mogelijk nog één bij hebben. Het is nog maar afwachten of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren. In het laatste oefenduel met Osasuna (1-2 nederlaag) speelde de recent aangetrokken Jacob Rasmussen als linksback, terwijl hij van origine een centrum verdediger is.

Feyenoord kent deze zomer vele wisselingen. López kan alweer de tiende aanwinst worden, na Santiago Gimenez, Jacob Rasmussen, Javairo Dilrosun, Sebastian Szymanski, Mats Wieffer, Danilo Pereira, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni. Hij komt uit de koker van algemeen directeur Dennis te Kloese, die lang werkzaam was in de Verenigde Staten.

TIP: Liefst 5.25 als Feyenoord beide helften wint tegen Vitesse. Zet in bij Unibet!

Een versterking voor Feyenoord?

  • Verwacht ik zeker
  • Heb mijn twijfels..
143+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie