Müller over Messi: “Dit is voor de hele voetbalwereld interessant”

Foto: Müller over Messi: “Dit is voor de hele voetbalwereld interessant”

Thomas Müller vindt de aanstaande transfer van Lionel Messi vooral interessant. De Duitse aanvaller van Bayern München houdt, net zoals alle voetbalvolgers, de berichtgeving goed in de gaten waar de Argentijn naartoe verkast. Hij snapt wel dat de supporters van FC Barcelona zich grote zorgen maken.

Der Rekordmeister ging afgelopen zondag nog met de Champions League aan de haal. Müller trof Messi en Barcelona recent in de veelbesproken 8-2-oorwassing. “De dag dat Messi en Barcelona uit elkaar zouden gaan, zou er natuurlijk een keer aan komen. Iedereen dacht dat dit pas aan het einde van zijn carrière zou zijn. Dat er wellicht nu al een verandering komt, is voor de hele voetbalwereld interessant”, stelt Müller, geciteerd door De Telegraaf.

Messi heeft dinsdag aangegeven te willen vertrekken bij Barça. Clubs als Internazionale, Paris Saint-Germain en Manchester City worden genoemd als nieuwe werkgever. Laatstgenoemde zou de meeste kans maken door de aanwezigheid van Pep Guardiola. Müller verwacht niet dat hij Messi kan begroeten als nieuwe speler van Bayern. “Ik heb onze financieel directeur de afgelopen maanden één of twee keer gesproken en ik denk niet dat wij iets kunnen doen”, knipoogt de herboren aanvaller. “Messi behoort tot de beste voetballers op deze planeet, wellicht de beste van de afgelopen 100 jaar. Petje af voor zijn hele carrière. Ik snap dat de fans van Barcelona nu niet blij zijn, maar verder hoor en lees ik nergens kritiek. Iedereen is benieuwd waar dit toe gaat leiden.”

Ben jij ook zo benieuwd waar Messi heen gaat?

  • Zeker weten
  • Mwah, ik hoor het wel
251+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie