De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Europese titanenstrijd!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Europese titanenstrijd!

Het weekend is weer begonnen en wederom staan tropische temperaturen op de planning. Ter verkoeling zoeken we het voetbalveld op waar we onze favoriete spelers willen vlammen. Er staan grote, belangrijke wedstrijden op het programma, want de kwartfinales van de Champions League komen tot zijn einde. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van het weekend.



Zaterdag 15 augustus



Dat de tropische temperaturen doorgezet worden in het weekend snappen we wel. Er staan wedstrijden op de planning die nog vuriger zijn dan een exploderende vulkaan. Zo wordt de Champions League kwartfinale afgesloten vandaag met een uiterst vermakelijke pot. Ook wordt er in Nederland op de velden weer geoefend voor de competitie.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 15 augustus hieronder:


16.30 uur op FOX Sports 1: De Graafschap – sc Heerenveen, 18.45 uur op FOX Sports 1: PSV – Vitesse, 20.30 uur op SBS6: UEFA Champions League: Manchester City – Olympique Lyon


Rond het einde van de middag kan er met veel plezier worden ingeschakeld naar twee leuke oefenwedstrijden in de Eredivisie die elkaar opvolgen. Eerst neemt De Graafschap het thuis tegen Heerenveen op, waarna PSV mag aanleggen voor een match tegen Vitesse. Alle ploegen kachelen lekker door, want ja, de roest moet er voor het komende seizoen wel uitgespeeld zijn.



Dat een beetje parten kan spelen bleek afgelopen week wel weer toen PSG bijna onderuit ging tegen Atalanta in de kwartfinale van de Champions League. Het was het openingsduel van de toernooi ronde en deze wordt vanavond afgesloten door een andere grote pot: Manchester City – Olympique Lyon



Manchester City zal er wederom alles op zetten om de overwinning binnen te slepen en om het seizoen daarmee nog een beetje te redden. Olympique Lyon zit daarentegen op rozen en probeert met man en macht de extase te verlengen. Vraag is dan ook wat Memphis Depay in de wedstrijd kan betekenen, want de goaltjesdief is nog lang niet klaar om het avontuur in Europa te beëindigen. 







Zondag 16 augustus



Voor de zondag staat er geen Champions League op het programma, maar start juist de halve finale van de Europa League. De Comeback op FOX Sports gaat tevens verder met nieuwe oefenwedstrijden. Wie in dit alles geen trek heeft, kan ook nog naar een leuke documentaire gluren.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 16 augustus hieronder:


14.30 uur op FOX Sports 1: Feyenoord – FC Twente, 17.59 uur op FOX Sports 1: DOC: De bijna-winst op Barca, N.E.C. debuteert in Europa, 21.00 uur op FOX Sports 2: Sevilla – Manchester United


De comeback van de Eredivisie is in volle gang en wordt op zondag vervolgt met Feyenoord die het in de Kuip tegen FC Twente opneemt. Na vorige week overtuigend de Rotterdamse derby te winnen (3-0), staat deze week de Twentse club op het programma. De ploeg van Ron Jans won maar nipt van Fortuna Sittard eerder deze week, dus de vraag is of er tegen Feyenoord überhaupt gestunt kan worden.



Toch is het de wedstrijd die het weekend afsluit waar we het meest naar uitkijken. De Europa League gaat namelijk verder met de halve finale. Het eerste affiche ziet Sevilla het opnemen tegen Manchester United. Na een sterke opmars van de Engelse club sinds de terugkeer van het voetbal lijkt de club bijna onverslaanbaar en dus zal het onwijs spannend worden om te zien wat de club van Luuk de Jong kan klaarspelen.

Wie wint vanavond?

  • Olympique Lyon
  • Manchester City
47+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

19:46
43+
‘Ajax-hereniging voor Matthijs de Ligt’
19:34
39+
Van Hanegem niet rouwig om vertrek Slot: “Geen zorgen”
19:24
192+
‘Van Persie neemt Feyenoord-standpunt in’
19:12
30+
Steun Ajax en Feyenoord niet voldoende: Van den Herik haakt af
19:00
118+
‘Droomtransfer voor Kenneth Taylor’
18:48
129+
Van den Boomen: “Als Ajax mij niet had gebeld..”
18:33
183+
Verweij onthult welke trainer ‘op 1 staat op verlanglijst Ajax’
18:19
26+
Kramer ‘klein beetje blij’ met Ajax-goal: “Maar niet gejuicht”
18:02
57+
‘Weinig prijzen gepakt, Slot stapt op dieptepunt in’
17:47
199+
Carragher velt zijn oordeel over ‘Slot naar Liverpool’
17:34
1534+
Steven Bergwijn voor ‘mooi bedrag’ weg bij Ajax?
17:16
50+
Scheidsrechtersbaas Van Egmond stopt om gezondheidsredenen
17:00
193+
Ajax, haal Schreuder naar Amsterdam! | Raad van Aad #41
16:47
271+
‘Feyenoord krijgt kraakhelder Oosting-nieuws’
16:34
38+
Seuntjens bevestigt gesprekken: binnenlandse transfer lonkt
16:21
130+
‘Ontwerp nieuw thuisshirt Feyenoord uitgelekt’
16:04
70+
Go Ahead-speler hekelt: “Ik vind dat ons publiek arrogant wordt”
15:48
147+
Bosz looft PSV’er die 0 minuten speelde in Heerenveen: “Grote toekomst”
15:32
63+
Veerman wijst ploeggenoot waar hij ‘het meest van heeft genoten’ aan
15:16
221+
PSV’er voor 60 miljoen weg? “Strik erom”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie