‘Man United legt maar liefst 190 miljoen klaar voor dubbelslag’

Foto: ‘Man United legt maar liefst 190 miljoen klaar voor dubbelslag’

Ondanks dat Manchester United nog speelt voor de FA Cup, actief is in de Europa League en blijft aanklampen voor een top zes-notering in de Premier League, presteert de club ondermaats. Het bestuur beseft echter dat dit niet enkel de schuld van de spelers is. Daarom zou er komende zomer flink gecorrigeerd worden.

In de winter werd Bruno Fernandes voor een pak miljoenen van Sporting Lissabon overgenomen. De club is van plan om de volgende transferperiode meer van dit soort kaliber spelers naar Old Trafford te halen. Coach Ole Gunnar Solskjaer zou de beschikking krijgen over een enorm transferbudget.

CEO Ed Woodward bevestigde in de Engelse pers dat een heus transferoffensief verwacht mag worden. “Als onderdeel van de wederopbouw zien we komende zomer als een belangrijke mogelijkheid. Het is de hoogste prioriteit bij iedereen bij deze club om terug te keren naar de tijden dat we regelmatig in de race waren voor de prijzen in de Premier League en de Champions League”, kijkt Ed Woodward vooruit.

UPDATE 18u31

Dat United met ambitie de transfermarkt opgaat, is dus duidelijk. Zo weet The Sun dat de club maar liefst 190 miljoen euro uittrekt voor twee transfers komende zomer. Met dat bedrag moeten twee jonge Engelsmannen aangetrokken worden om het middenveld te versterken, want James Maddison (Leicester City) en Jack Grealish (Aston Villa) zouden de doelwitten zijn. Het wordt wel afwachten of hun clubs bereid zullen zijn om mee te werken aan een transfer.

Maddison en Grealish zijn revelaties bij hun clubs. Beiden worden al langere tijd in verband gebracht met een stap hogerop.

Kunnen zijn United uit het slop trekken?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
415+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie