Gladbach verspeelt zege in topper, United morst wéér punten

Foto: Gladbach verspeelt zege in topper, United morst wéér punten

In de Duitse Bundesliga heeft Borussia Mönchengladbach zaterdagavond nagelaten om een flinke tik uit te delen. De club had RB Leipzig kunnen passeren als nummer twee in de Bundesliga, maar in extremis ging het toch nog fout: 2-2.

Gladbach wist al in de eerste helft tweemaal te scoren. Alessane Plea opende de score en Jonas Hoffman zorgde zelfs voor een grotere marge na 35 minuten spelen. Toch werd het na rust nog spannend: eerst maakte Patrik Schick de aansluitingstreffer en vervolgens kreeg Plea ook nog eens zijn tweede gele kaart.

Met een man meer slaagde RB Leipzig er dankzij Christopher Nkunku tóch nog in om langszij te komen. Gladbach blijft dus derde achter Bayern München, dat eerder al de koppositie veroverde dankzij een 1-3 zege bij FSV Mainz 05, en de rivaal uit Leipzig.

United bijt zich stuk op ‘Wolves’

Manchester United blijft dit seizoen teleurstellend presteren in de Premier League. Winst op Wolverhampton Wanderers had de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer wellicht terug kunnen brengen in de strijd om plek vier, maar ondanks het debutant van Bruno Fernandes bleef men op Old Trafford steken op een tegenvallende 0-0. De ‘Wolves’ blijven daardoor op een gelijk puntenaantal.

PSG haalt uit

Eerder op de avond won Paris Saint-Germain met ruime cijfers van Montpellier, dat met negen man eindigde. Pablo Sarabia opende de score voor de hoofdstedelingen. Ángel Di Maria, Daniel Congre (e.d.), Kylian Mbappé en Layvin Kurzawa deden de rest voor de nummer één van de Franse Ligue 1.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie