10 beeldschone spelersvrouwen bij FC Barcelona

Foto: 10 beeldschone spelersvrouwen bij FC Barcelona

FC Barcelona is vaak geroemd om het succesvolle en aantrekkelijke voetbal. De spelers staan wekelijks in de schijnwerpers, maar wie zijn eigenlijk hun vriendinnen? [i]SoccerNews.nl[/i] zet er tien voor je op een rijtje.

[b]10. Tiziri Digne[/b]
We trappen af met een schoonheid wiens echtgenoot we al hebben verklapt. Inderdaad, dit is de vrouw van Lucas Digne. Zijn seizoen verloopt nog niet naar wens, maar ongetwijfeld zal hij daar thuis weinig over nadenken. Toch?

Last training before christmas ! ????????????????????????‍♀️???? . #legday #squat #abs #body #bodygoals #fitness #fitnessaddict #fitnessgirl #fitnessjunkie #fit #fitfam #fitfrenchies #fitfrench #motivation #training #trainhard #workout #workhard #befit

Een foto die is geplaatst door Tiz' ❤️ (@tiziridigne) op

[b]9. Elena Galera Moron[/b]
Busquets is een onmisbare kracht in het elftal van FC Barcelona, maar zoals ze altijd zeggen: achter een sterke man staat een sterke vrouw. In dit geval sowieso een mooie vrouw!

???????????????? #haveagreatday

Een foto die is geplaatst door Elena Galera (@elenagalera) op

[b]8. Anna Ortiz[/b]
Andrés Iniesta is de spelmaker bij FC Barcelona. De Spanjaard controleert op het middenveld, maar ook privé heeft hij het goed voor elkaar met Ortiz aan zijn zijde.

En los charcos saltaremos tu y yo..????❤️!! #A&A #ycadadiaesmejor #love @andresiniesta8

Een foto die is geplaatst door Anna (@annaortiz34) op

[b]7. Romarey Ventura[/b]
Alba vliegt alweer jaren langs de zijlijn als back van FC Barcelona. Zijn enthousiaste spel maakt indruk, maar wat te denken van de mevrouw aan zijn zijde?

¡Bon profit! ????

Een foto die is geplaatst door Romarey Ventura (@romarey_ventura) op

[b]6. Sofia Balbi[/b]
Als tiener in Uruguay liep Luis Suárez de prachtige Balbi al tegen het lijf. Het tweetal kreeg een relatie en verhuisde ook samen naar Europa in het kader van diens voetballoopbaan.

Muy FELIZ 2017 a todos y gracias por todo el cariño que me brindan 2⃣0⃣1⃣7⃣ @sofibalbi • HAPPY New Year to alll and thanks for all your support!!

Een foto die is geplaatst door Luis Suarez (@luissuarez9) op

[b]5. Lisa Goncalves[/b]
We gaan verder met mevrouw Goncalves, wat ook een prachtige verschijning is. Zij heeft een relatie met zomeraankoop André Gomes, die nog niet in topvorm is sinds zijn overstap.

Con las chiquititas ????????????

Een foto die is geplaatst door Lisa Gonçalves (@liisagoncalves) op

[b]4. Raquel Mauri[/b]
Ivan Rakitic komt momenteel wat minder aan spelen toe bij FC Barcelona en is reeds gelinkt aan een vertrek. De Kroaat zal momenteel dus niet dolblij zijn, maar gelukkig treft hij thuis in Mauri een mooie vrouw aan.

✌????️???? vamos a preparar cositas para navidad ????????????

Een foto die is geplaatst door Raquel Mauri (@raquel_mauri) op

[b]3. Daniela Jehle[/b]
Jehle is een mooie schoonheid van Nederlandse komaf en zij heeft een speler van FC Barcelona aan de haak geslagen. Een doelman inderdaad, maar niet Jasper Cillessen. Zij gaat sinds 2012 met Marc-André ter Stegen.

???????????? memories #turksandcaicos #amanyara

Een foto die is geplaatst door Dani (@danijehle_) op

[b]2. Antonella Roccuzzo[/b]
Lionel Messi geldt als één van de beste spelers aller tijden en dat levert hem veel vrouwelijke fans op. De Argentijn is echter geen losbol en heeft een goede relatie met Roccuzzo, wat een prachtig gezin heeft opgeleverd.

❤️

Een foto die is geplaatst door AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) op

[b]1. Shakira[/b]
De meest bekende spelersvrouw bij FC Barcelona is natuurlijk Shakira. De Colombiaanse zangeres is een internationale ster en is alweer jaren samen met de boomlange verdediger Gerard Piqué.

Gracias a todos por regalarme un año más disfrutando de hacer música y compartiéndola con ustedes! Mucha paz y alegría para este 2017! / Thank you all for giving me another year of enjoying music-making and sharing it with all of you! Lots of love, peace and happiness in 2017!

Een foto die is geplaatst door Shakira (@shakira) op

Welke vrouw is de mooiste?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
206+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie