Grootse update in soap rondom Ödegaard en zijn Eredivisie-transfer

Soccernews

De Noorse middenvelder Martin Ödegaard wordt nu al een paar weken in verband gebracht met een huurtransfer naar het Nederlandse sc Heerenveen. Desgevraagd wil technisch manager Gerry Hamstra niet ingaan op die specifieke geval, maar zijn boodschap geeft wel hoop voor een naderende deal.

Hamstra zegt namelijk in gesprek met de Leeuwarder Courant: “We kijken altijd naar buitenkansjes. Zeker als we daarmee kunnen inspelen op het vertrek van een speler die we binnen een halfjaar zeker gaan verkopen.” Spits Mitchell te Vrede is inmiddels vertrokken naar Boluspor en ook Simon Thern, Caner Cavlan en Luciano Slagveer gaan mogelijk weg. Wat als zij daadwerkelijk een uitgaande transfer maken? “Dan hebben wij de financiële mogelijkheden om zelf iets te doen.”

Heerenveen hoopt de dragende spelers in het Abe Lenstra Stadion te houden. “Dat is de intentie. Maar als er concrete belangstelling komt voor bijvoorbeeld Arber Zeneli, Sam Larsson en Jeremiah St. Juste, dan moet je voorbereid zijn. We hebben de lijstjes klaarliggen.” Ödegaard wordt vermoedelijk anderhalf jaar gehuurd door Heerenveen. Bevalt de samenwerking niet, dan kan hij in de aankomende zomer weer verhuizen naar Madrid.

[b]Update 17:56 uur[/b]
De kogel is inmiddels door de kerk, Martin Ödegaard gaat het seizoen afmaken bij sc Heerenveen. Althans, de [i]Leeuwarder Courant[/i] weet te melden dat bronnen inside melden dat de jonge Noor onderweg is naar Friesland, om daar de deal af te ronden. Hij geldt dus als zo’n ‘buitenkansje’, waar directeur Hamstra over sprak.

Topaanwinst voor Hveen?

  • Absoluut!
  • Dat is wat overdreven..
114+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie