Treurende Ibrahimovic: “AC Milan heeft een financieel probleem”

Soccernews

Zlatan Ibrahimovic denkt dat AC Milan een financieel probleem heeft. Dat zei de aanvaller, die zich met Zweden voorbereidt op het Europees kampioenschap, op een persconferentie.

De oud-speler van onder andere Ajax denkt dat zijn werkgever een probleem heeft, desondanks wil hij de [i]Rossoneri[/i] trouw blijven. “Er is geen geld om de spelers te kopen, die we nodig hebben. Het probleem van AC Milan is vooral financieel. Er is geen geld om vijf spelers te halen. Maar er hebben twee spelers getekend. Misschien komt er nog een derde”, liet de Zweed weten op de persconferentie. Ricardo Montolivo en Bakaye Traoré komen transfervrij naar San Siro.

“Ik denk dat, hoe langer je samenspeelt, des te meer je jezelf verbetert. Dat zie je wel aan Chelsea. Het won de Champions League, hoewel het niet de sterkste ploeg was”, legt [i]Ibracadabra[/i] uit.

Ibrahimovic reageerde woedend op de geruchten dat hij op een vertrek uit Milaan aast. “Zonder de geruchten hebben journalisten niets om over te schrijven. Ik ben gelukkig in Milaan en respecteer mijn contract. Er kan van alles gebeuren, maar momenteel is er nog niets gebeurd”, aldus de aanvalsleider van AC Milan.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie