Tijjani Noslin

Leeftijd: 24

Het laatste nieuws over Tijjani Noslin

Tijjani Noslin is een Nederlandse aanvaller. In januari 2024 verruilde hij eredivisionist Fortuna Sittard voor het Italiaanse Hellas Verona.

  • Noslin speelt momenteel voor Hellas Verona
  • De aanvaller kwam in 2024 over van Fortuna Sittard
  • Hij speelde daarvoor kort op amateurbasis bij TOP Oss
  • Noslin heeft een verleden in het amateurvoetbal

Clubcarrière

Noslin werd op 7 juli 1999 geboren in Amsterdam. De rechtspoot trapte zijn voetbalcarrière af in het shirt van amateurclub ASV Arsenal. Op jonge leeftijd versleet hij de nodige clubs. Via SC Buitenveldert, AVV Swift, FC Den Bosch, OJC Rosmalen, FC Twente en USV Hercules kwam de aanvaller in 2019 terecht bij zondaghoofdklasser DHSC. In Utrecht speelde Noslin zich in de kijker bij TOP Oss.

Via Oss naar Sittard

In 2021 kreeg Noslin de mogelijkheid om op amateurbasis aan te sluiten bij TOP Oss. De Amsterdammer speelde zich tijdens de oefencampagne in de basisopstelling van de eerstedivisionist, maar speelde er uiteindelijk geen enkele officiële wedstrijd. Nog diezelfde zomer maakte Noslin namelijk de overstap naar eredivisionist Fortuna Sittard. Op 18 augustus maakte de aanvaller zijn debuut tijdens de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (1-0 nederlaag). Hij viel na 74 minuten in voor George Cox.

Tijjani Noslin in duel met RKC-doelman Etienne Vaessen (Pro Shots)

Op 22 oktober 2021 maakte Noslin op bezoek bij Willem II (1-1) zijn eerste doelpunt als profvoetballer. Het bleek zijn enige doelpunt van het seizoen 2021-2022, waarin hij 26 keer mocht opdraven voor Fortuna Sittard. De Limburgers handhaafden zich op de laatste speeldag rechtstreeks dankzij een 0-1 overwinning bij NEC. Met vijf doelpunten uit 31 wedstrijden verliep zijn tweede contractjaar al wat overtuigender. Zo maakte Noslin het winnende doelpunt op bezoek bij FC Utrecht (1-2).

Transfer naar Hellas Verona

Noslin maakte in het seizoen 2023-2024 nog vier doelpunten namens Fortuna Sittard (veertien wedstrijden). In januari 2024 verliet hij de Limburgers om zijn geluk te beproeven bij het Italiaanse Hellas Verona. Nog diezelfde maand debuteerde de aanvaller in de Serie A-wedstrijd tegen Frosinone (1-1).

Laatste update: 12 februari 2024

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie