‘Zerrouki vreest ‘nieuwe Aursnes’ bij Feyenoord’

Foto: ‘Zerrouki vreest ‘nieuwe Aursnes’ bij Feyenoord’

Ramiz Zerrouki houdt de transfergeruchten goed bezig deze dagen. De Algerijns international van FC Twente staat, net als in de zomer, in de belangstelling van Feyenoord. De onderhandelingen verlopen opnieuw stroef, maar Zerrouki heeft een extra motivatie…

De speler van FC Twente stuurde al een mysterieuze Instagram-post de wereld in van hem in een duel met Feyenoord en een zandloper. Daaruit werd afgeleid dat de onderhandelingen wel stopt zijn (door FC Twente, red.), maar de hoofdrolspeler een transfer allerminst uit zijn hoofd heeft gezet.

Feyenoord zou eerst niet aan de vraagprijs van ruim zeven miljoen euro willen. Inmiddels zou de prioriteit, onder andere door de blessure van Quinten Timber, een stuk groter geworden. Zerrouki zou zelfs een arbitragezaak overwegen om een transfer in de winterstop af te kunnen dwingen.

Zerrouki en de strijd tussen Feyenoord en Twente

Dat laatste heeft niet alleen te maken met de stroeve onderhandelingen tussen Twente en Feyenoord. De Rotterdammers hebben meerdere mensen op de verlanglijst staan om Fredrik Aursnes op te volgen.

Bij de oude club van de Noorse middenvelder Molde FK lijkt Sivert Mannsverk nog altijd te hopen op een transfer naar Feyenoord. De verdedigende middenvelder zag zijn oude teamgenoot binnen één seizoen een transfer naar Benfica klaarspelen.

Manssverk is de taal dan nog niet machtig en heeft geen Eredivisie-ervaring, maar kost Feyenoord in de basis al miljoenen euro’s minder. De vraagprijs van Molde ligt lager dan FC Twente voor Zerrouki vraagt. Kiest Feyenoord toch voor de Noorse middenvelder, is de kans voor een transfer naar Feyenoord voor Zerrouki mogelijk écht verkeken.

Utrecht wint van Feyenoord

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

105+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie