Zelfs de Wolves scoren er drie tegen barslecht Liverpool, Ten Hag wint

Het einde van de malaise bij Liverpool FC lijkt nog lang niet in zicht. Vandaag was ook Wolverhampton Wanderers te sterk voor de simpelweg dramatisch spelende Reds, waar ook Cody Gakpo het verschil niet kon maken.

De Wolves hadden tot dusver pas twaalf goals gemaakt in het hele seizoen, maar tegen Liverpool lag de bal na twaalf minuten spelen al tot twee keer toe in het netje: na zes minuten klungelde schlemiel Joël Matip het speeltuig achter zijn eigen doelman Alisson Becker, zes minuten later stond Wolves-debutant Craig Dawson aan het kanon op Molineux.

Na rust greep Liverpool het initiatief wel, maar echt kansen werden er amper gecreëerd. Ook niet door Gakpo, die vijf minuten voor tijd door Jürgen Klopp uit zijn lijden werd verlost. Ruben Neves had even daarvoor al de beslissende 3-0 voor Wolverhampton gemaakt. De roodhemden staan nu tiende (!) in de Premier League.

Manchester United wint

Beter gaat het met Manchester United. Trainer Erik ten Hag won vanmiddag met zijn mannen met 2-1 van Crystal Palace. In minuut 7 benutte Bruno Fernandes een penalty, na een uur spelen verdubbelde Marcus Rashford de marge. Door een aansluitingstreffer van Jeffrey Schlupp en een directe rode kaart voor Casemiro (de Braziliaan greep een tegenstander bij de keel tijdens een opstootje) werd het nog wel heel spannend op Old Trafford, maar de Mancunians trokken de zege over de streep. Ze stijgen daardoor naar plek drie, acht punten achter Arsenal – dat nog wel een wedstrijd extra tegoed heeft.