WK-ster Mbappé laat Franse fans schrikken

Foto: WK-ster Mbappé laat Franse fans schrikken

De Franse liefhebbers zijn flink geschrokken. Sterspeler Kylian Mbappé liet zich dinsdag namelijk niet zien op het trainingsveld van de nationale ploeg. Het is wachten op een medische update.

Mbappé toont op het WK in Qatar een geweldige vorm. Zo loodste de aanvaller Les Bleus zondag hoogstpersoonlijk naar de laatste acht, met twee goals en een assist tegen Polen. Met in totaal vijf treffers staat de vedette van Paris Saint-Germain momenteel bovenaan de WK-topscorerslijst.

Gesprek met medische staf

Dinsdag ontbrak hij echter op de training. RMC Sport meldde dat bondscoach Didier Deschamps een lang onderhoud had met de medische staf. Mbappé was de enige speler die ontbrak op het trainingsveld, dus ongetwijfeld ging het over de 23-jarige aanvaller.

Heel Frankrijk houdt het hard vast en wacht op een medische update over Mbappé. Ook Engeland zal het nieuws rond zijn persoon goed in de gaten houden. Zaterdag treffen de Europese toplanden elkaar in de kwartfinale.

Wordt Mbappé de WK-topscorer?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

14+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie