‘Wijziging in basisformatie FC Twente’

Foto: ‘Wijziging in basisformatie FC Twente’

FC Twente speelt eigenlijk het hele seizoen al met vrijwel dezelfde namen, behalve de flankspelers (Misidjan, Rots, Cerny) waar nog wel eens in gerouleerd werd. Maar komend weekend tegen RKC lijkt het middenveld van de Tukkers op de schop te gaan.

Clubwatcher Tijmen van Wissing vermoedt dat Sem Steijn een startbewijs zal krijgen, wat ten koste gaat van Matthias Kjolo. De bij PSV weggehaalde middenvelder oogstte veel lof met de manier waarop hij Michal Sadílek (geblesseerd) verving, maar lijkt tegen RKC op de bank plaats te moeten nemen.

Steijn voor Kjolo

“Ik denk dat dit niet één van de makkelijkste wedstrijden gaat worden. Gevoelsmatig zeg je dat FC Groningen een lastige wedstrijd is voor FC Twente , maar dat was niet eens een wedstrijd. Ik denk dat dit echt wel een interessante pot gaat worden. RKC is voetballend beter dan FC Groningen en ik ben benieuwd wat Jans gaat doen”, vertelt Van Wissing bij RTV Oost.

“Ik heb besloten om Jans vandaag een keer niet voor de camera te halen en hij was direct gepikeerd”, lacht Van Wissing. “Hij zei: dan ga ik ook niets meer zeggen. Hij voelde zich echt gepasseerd en wilde dus niet ingaan op mogelijke insinuaties over de opstelling. Ik denk namelijk dat Cerny gaat spelen, Vlap naar achteren gaat, Kjolo het kind van de rekening gaat worden en Steijn gaat starten op tien.”

Vermoedelijke opstelling FC Twente

Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Zerrouki, Vlap, Steijn; Cerny, Misidjan en Van Wolfswinkel.

Steijn voor Kjolo

  • Doen
  • Niet doen
90+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie