‘Waarom niet eerst kijken naar piloten? Die verdienen een vermogen’

Foto: ‘Waarom niet eerst kijken naar piloten? Die verdienen een vermogen’

Door de coronacrisis moeten voetballers salaris inleveren, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan in de Keuken Kampioen Divisie, waar de spelers überhaupt niet zoveel verdienen. Reda Kharchouch van Telstar is dan ook kritisch op de plannen.

In gesprek met het medium NH vertelt hij: “Wij zijn geen grote club. Als wij moeten inleveren, gaat het wel een beetje pijn doen. Wij zijn geen grootverdieners die een x-aantal cijfers op hun rekening krijgen. Maar we moeten ermee leven en zien wat Telstar er mee gaat doen.”

Kharchouch vervolgt: “Volgens mij hoef ik vrij weinig in te leveren, maar je voelt het wel als speler van Telstar. Waarom niet eerst kijken naar piloten? Die verdienen volgens mij een vermogen. Wij moeten nu als gevulde koekenploeg het amandelnootje er afpulken en dat inleveren aan de staat. Ik denk niet dat onze spelers nu down zijn, maar ze zullen wel in hun portemonnee gaan kijken: hé, deze maand of komende maanden kunnen we niet veel besteden.”

De voetballer, die in de zomer vermoedelijk een mooie transfer gaat maken, sluit af door te stellen dat hij wel blij is dat er weer getraind mag worden: “Kijk, we mogen nog van geluk spreken dat we gezond zijn dat we maandag wel gewoon op het veld kunnen staan. Gelukkig zijn mijn familie en dierbaren niet aangetast, maar het kan zomaar zijn van wel en dan ga je er anders over nadenken.”

Heeft hij een punt?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
160+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie