Volendam-soap duurt voort: Molenaar doet aangifte

Foto: Volendam-soap duurt voort: Molenaar doet aangifte

Keje Molenaar heeft vrijdagmiddag aangifte gedaan tegen FC Volendam-commissaris Elma de Koekkoek. De oud-voetballer laat in een brief bovendien weten dat hij niet langer beschikbaar is als vicevoorzitter of een andere functie zolang de huidige rvc er nog zit.

De Telegraaf heeft de brief van Molenaar inmiddels in handen. De Volendamse advocaat schrijft aan De Koekkoek: “Uit betrouwbare bronnen heb ik moeten vernemen dat u mij vanmorgen in het bijzijn van diverse derden – waaronder vertegenwoordigers van de KNVB – heeft betiteld als niet integer. Enige onderbouwing van deze bijzonder schadelijke uitlating heeft u achterwege gelaten.”

Met deze diffamerende (lasterlijke, red.) kwalificatie raakt u onder meer de kern van mijn beroep als advocaat dat ik meer dan 33 jaar uitoefen en schendt u kennelijk willens en wetens mijn eer en goede naam als persoon en advocaat”, aldus Molenaar. “Ik houd u daarom aansprakelijk voor de door mij reeds geleden en nog te lijden schade en zal morgen (vrijdag 24 februari, red.) aangifte tegen u laten doen bij de politie van smaad en laster.”

Molenaar voegt daar een sneer aan toe: “Daarnaast laat ik u hierdoor weten dat uw lastercampagne en die van de rvc ’succesvol’ is geweest nu ik heb besloten mij volledig terug te trekken in het belang van FC Volendam. Tenslotte moet iemand het goede voorbeeld geven.”

Smit en Jonk hebben eerder hun onvrede geuit over de handelswijze van de raad van commissarissen.

Wint FC Volendam bij NEC?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Terecht?

  • Ja
  • Nee
166+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie