Vitesse verzuimt met grotere cijfers te winnen van NEC

Soccernews

[img align=left]uploads/lazovic, danko [3].jpg[/img]Vitesse is er wederom niet in geslaagd om de tegenstander in de play-offs om Intertoto de doodsteek te geven. De Arnhemmers kwamen in eigen huis niet verder dan 1-0 tegen de streekgenoten van NEC, hierdoor is de uitgangspositie voor het komende treffen met de Nijmegers niet optimaal.

De ploeg onder leiding van trainer Aad de Mos kwam als een speer uit de startblokken, met Danko Lazovic in de hoofdrol. De aanvaller stond eerder deze week negatief in het nieuws, nadat hij volgens zijn trainer zich niet bezig hield met Vitesse maar met een transfer naar PSV. Echter leek hij in dit duel alle frustratie van zich af te hebben gespeeld. Dit resulteerde op slag van rust dan ook in de 1-0 voor de Arnhemse formatie. Lazovic omzijlde knap Patrick Pothuizen en debutant Naïm Aarab en schoot beheerst de bal achter NEC-doelman Gabor Babos.

In het tweede bedrijf was het wederom Vitesse dat domineerde. Desondanks was het geluk niet aan de kant van het Gelderse team. Uitblinker Lazovic wist de paal nog te vinden, waarnaar collega-spits Mads Junker even later nog de lat raakte met een kopbal. Hierdoor bleef de eindstand op ‘maar’ 1-0 in het voordeel van Vitesse steken.

Komende zondag om 12.30 zal het tweede duel in De Goffert, het stadion van NEC, van start gaan. Hierin zal Vitesse nog vol aan de bak moeten, net als de ploeg van Mario Been.

[b]Vitesse – NEC 1-0[/b]

[b]Scoreverloop:[/b]
[img align=left]uploads/goal.jpg[/img] 1-0 (’45) Lazovic

[b]Stadion:[/b] Gelredome, Arnhem
[b]Toeschouwers:[/b] 11.425
[b]Scheidsrechter:[/b] Pieter Vink (Ned)

[b]Gele kaarten:[/b]
[img align=left]uploads/geel.jpg[/img] Sansoni, Lazovic, Junker (Vitesse) Vanaudenaerde, Olsson (NEC)
[b]Rode kaarten:[/b]
[img align=left]uploads/rood.jpg[/img] –

[b]Vitesse[/b]
Stojkovic, Verhaegh, Sprockel (’72 Espinoza), Knol, Fränkel, T. Janssen, Sansoni, Junker, Pryor, Benson (’64 Yu Hai), Lazovic

[b]NEC[/b]
Babos, Aarab, Pothuizen, Olsson, Vanaudenaerde, Barreto, Kivuvu, El-Akchaoui, Beerens, Worm (’64 Jans), Davids

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie