Vink wijst dé PSV’er die het verschil maakte aan

Foto: Vink wijst dé PSV’er die het verschil maakte aan

Marciano Vink was gisteren ter plekke bij de 3-2 zege van PSV op AS Monaco. Na afloop was de oud-international lyrisch over enkele spelers; invallers Marco van Ginkel en Eríck Gutiérrez in het bijzonder.

“Tot aan de 85e minuut gaf je eigenlijk 0,0 voor de kansen van PSV, en dan valt-ie toch nog één minuut voor tijd. Fantastisch”, jubelt Vink op de grasmat van het kolkende Philips Stadion. Vorige week gaf PSV nog een 0-1 voorsprong weg in Monte Carlo. “Degenen die erin kwamen hebben het vorige week af laten weten, Van Ginkel en Guti. Toen vond ik dat PSV echt minder werd. Vandaag hebben zij het elftal echt over de laatste horde heen getild, dat is ook wel mooi.”

“Het is ook lekker voor een trainer om te zien dat je bank óók iets kan betekenen.” Kenneth Perez sluit zich daar bij aan. “Guti viel echt héél goed in.” De bekende ‘grote namen’ van PSV daarentegen.. “Vandaag waren het jongens die normaal niet de kar trekken die echt hebben gevochten, alles hebben gegeven, maar het voetbal was niet goed. Gakpo is een jongen die daar eigenlijk voor is, die PSV eigenlijk bij de hand had moeten nemen, maar hij was misschien wel de slechtste van allemaal. Hij kwam echt geen lantaarnpaal voorbij, hij heeft totaal geen waarde gehad.”

Luuk de Jong

Vink besluit de ESPN-analyse over de zege na verlenging: “Het zijn de ballen die je eigenlijk veel meer op Luuk de Jong zou willen zien. Dit zijn de ballen: Johan Bakayoko legt hem met de juiste snelheid terug en Jordan Teze geeft hem gewoon perfect voor. Het is een abc’tje voor Luuk, de ideale voorzet voor een spits als hij.”

TIP: Wint PSV de landstitel? Win 2,75 keer je inleg via Unibet!

Guti hoort in de basis

  • Eens
  • Dat niet
124+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie