Vandaag Inside: ‘Keiharde Ajax-maatregel’

Foto: Vandaag Inside: ‘Keiharde Ajax-maatregel’

Het is crisis bij Ajax en het is de grote vraag hoe het nu verder moet met de Amsterdammers. Bij Vandaag Inside hebben ze echter wel een idee: de aanvoerder, Steven Bergwijn, moet sowieso vervangen worden. Steven Berghuis wordt namelijk gezien als een veel betere captain.

‘Steven Bergwijn inruilen als captain Ajax’

Presentator Wilfred Genee opende gisteravond het bal door een fragment van de persconferentie van coach Maurice Steijn te laten zien. Die zei ‘perspectief te zien tegen Feyenoord. René van der Gijp: “Nee joh, als je ziet hoe ze die kansen weggeven (tegen Olympique Marseille, red.), die rechtsback die speelt Josip Sutalo aan op een manier, dat kan helemaal niet.”

Hélène Hendriks verbaasde zich over het feit dat de Ajacieden na afloop van het Europa League-duel (3-3) zeiden dat ze alles gegeven hadden… “Ze hebben er nu alles voor gedaan, alles gegeven, iedereen was scherp en fel. Dat is helemaal niet waar, dat zie je heel goed bij de 2-2 van Aubameyang. Kijk maar eens hoe die spelers teruglopen, die sjokken.” En keeper Jay Gorter? Gijp: “Een hele matige keeper is ook niet in je voordeel, die 2-2 die pakt Wilfred nog.”

Van Bergwijn naar Berghuis?

Vlak voor het einde kreeg Bergwijn nog een grote mogelijkheid: “Deze moet echt zitten, die kun je niet tegen de keeper aanschieten, dat mag niet op dit niveau.” Hélène: “Je moet heel snel van aanvoerder wisselen. Na Twente zei hij: schandalig en we moeten ons kapot schamen…” De presentatrice, interviewster en analist onthulde eerder met ‘die andere Steven’ te hebben gesproken, Berghuis dus: “Dat is gewoon de aanvoerder, dat moet de aanvoerder zijn.

Doen?

  • Ja
  • Nee
1694+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie