‘Van Nistelrooy weigert EL-droom op te geven’

Foto: ‘Van Nistelrooy weigert EL-droom op te geven’

Ruud van Nistelrooy weet dat zijn PSV een onmogelijk ogende opdracht te wachten staat tegen Sevilla. Na een 3-0 nederlaag in de eerste wedstrijd moet er een wonder gebeuren om nog door te kunnen bekeren. Van Nistelrooy wil van opgeven echter niet weten.

Donderdagavond speelt PSV tegen Sevilla. Zondag staat de topper tegen FC Twente op het programma. Daardoor kan het aantrekkelijk zijn om bepaalde spelers te sparen – met 1-0 winnen van FC Twente is genoeg, tegen Sevilla niet.

Van Nistelrooy denkt daar het zijne van. “Of we al aan de wedstrijd van zondag tegen FC Twente denken? Nee, totaal niet”, tekent het Eindhovens Dagblad op uit de mond van de hoofdtrainer. Van Nistelrooy wil het maximale: “We gaan voor twee goede resultaten.”

Doelman Walter Benítez laat zich ook niet uit het veld slaan door de lastige uitgangspositie. “Ik geloof in wonderen”, zei de doelman. “Als wij net zo goed spelen als in de eerste helft vorige week, is van alles nog mogelijk.”

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Van Nistelrooy genoeg redenen om een zo sterk mogelijke opstelling het veld in te sturen. Dat gaat volgens de krant met de volgende elf namen:

Benítez; Mauro Júnior, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Gutiérrez, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Simons.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie