Valentijn Driessen verbaast lief en leed

Foto: Valentijn Driessen verbaast lief en leed

Onder voetbalfans is Valentijn Driessen lang niet overal even geliefd, maar als het gaat om zijn aanwezigheid in Vandaag Inside lijkt heel Nederland op hem af te willen stemmen. Dat merkt kijkcijferexpert Tina Nijkamp op na de aflevering van afgelopen maandagavond.

Valentijn Driessen blijft de kijkcijferkoning van Vandaag Inside

“Dé grote winnaar van de dag en dus ook van prime time en de talkshows is VI”, schrijft Nijkamp op haar eigen analysekanaal. “Met, ondanks het mooie weer, ook de hoogste lineaire score voor VI van 2024 tot nu toe!!! 1.166.000 kijkers en 28,6 procent marktaandeel in de commerciële doelgroep 25 tot 54 jaar. Wauw!”

“Tafelgast Valentijn Driessen blijkt opnieuw dus zeer populair. Bas Nijhuis maakt zijn naam als één van de populairste bargasten ook weer waar en Aran Bade scoort, net als de hele week al bij Boulevard, ook hier topcijfers. Een top line-up dus en topcijfers. Tijd voor taart.”

Aran Bade met Joost Klein-updates

Vermoedelijk waren veel kijkers benieuwd naar een update over Joost Klein en het Songfestival, want eerder op de avond scoorde Bade met zijn RTL Boulevard ook al de pannen van het dak (zo’n 1,1 miljoen kijkers). “En maar liefst 47,6 procent in 25-54 jaar. Aran staat dus op plek 2 en op plek 3. Vandaag is dus duidelijk de kijkcijferdag van Aran Bade”, aldus Nijkamp tot slot.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ben jij ook blij als Valentijn bij VI zit?

  • Ja
  • Nee..
146+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie