Van Nistelrooy vreest opnieuw bod dat niet te weigeren is

Foto: Van Nistelrooy vreest opnieuw bod dat niet te weigeren is

Het zou zomaar kunnen dat PSV in januari na Cody Gakpo nóg een sterspeler moet verkopen: Chelsea FC is namelijk serieus geïnteresseerd in Noni Madueke.

Dat nieuws bevestigt trainer Ruud van Nistelrooy vandaag tegenover het Eindhovens Dagblad. “Ik weet dat er interesse is, maar als trainer wil je liever je beste spelers behouden. Er kunnen situaties ontstaan waarbij clubs met een aanbieding komen, die niet tegen te houden is.”

Van Nistelrooy baalt logischerwijs dat na Gakpo nu ook Madueke grof gewild is. “Dat heb ik liever niet. Maar ik bepaal niet dat er voor hem veel belangstelling is. Dat is wel zorgelijk. We moeten kijken of we hem kunnen behouden. Daar hoop ik heel erg op.”

Volgens het ED ‘is het spel nu op de wagen’ rond Madueke, die naar verluidt zo’n 45 miljoen euro (inclusief bonussen) moet gaan opleveren. Het is nog niet bekend of Chelsea, dat de laatste maanden flink met geld zwaait, daaraan wil gaan voldoen. Dat Madueke een homegrown speler is, maakt hem extra interessant voor de Londenaren.

Wie gaat Gakpo (en Madueke) opvolgen?

Bij een eventueel vertrek van Madueke gaat PSV zeker de transfermarkt op schrijft het Brabants medium. De Eindhovenaren zijn ondertussen ook bezig met een vervanger voor Gakpo, maar voorlopig is er nog niets concreet. PSV zal de komende weken de transfermarkt dan ook goed in de gaten houden, ook omdat er nog genoeg ‘buitenkansjes’ vrijkomen bij de grotere buitenlandse topclubs. Viktor Tsygankov (Dinamo Kiev) blijft een optie.

Scoort Madueke zondag de 1-0 tegen Fortuna?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Denk jij dat Madueke nog gaat vertrekken deze maand?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
372+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie