Van Man United naar Rosmalen: superster Sancho duikt op bij amateurvelden

Foto: Van Man United naar Rosmalen: superster Sancho duikt op bij amateurvelden

Jadon Sancho loopt momenteel niet rond op het trainingsveld van grootmacht Manchester United, maar wel bij het nietige OJC Rosmalen in Noord-Brabant. De Engelse aanvaller houdt zijn conditie op peil in Nederland.

Je zou Sancho momenteel wellicht in Qatar verwachten bij de Engelse nationale ploeg, maar bondscoach Gareth Southgate besloot hem niet op te nemen in de WK-selectie. De buitenspeler van United miste dit seizoen de nodige wedstrijden, en in de duels die hij speelde kon hij onvoldoende indruk maken. Daarnaast is de concurrentie moordend voorin bij The Three Lions.

Om fit te blijven maakt hij zijn trainingsuren bij OJC Rosmalen, dat actief is in de Derde Divisie. Het is onduidelijk waarom Sancho in Nederland verblijft. Beelden dat hij voor zichzelf aan het trainen is circulen rond op social media. Diverse voetballiefhebbers melden zich bij de poorten van de voetbalvereniging om een glimp van de vedette op te vangen.

Trainingskamp

De spelers van The Mancunians die niet actief zijn op het WK, waaronder Donny van de Beek, zullen zich binnenkort bij Erik ten Hag moeten melden in Manchester. Na een ruime week trainen reizen ze begin december af naar Zuid-Spanje voor een trainingskamp. 7 en 10 december wordt er geoefend tegen respectievelijk Cádiz en Real Betis.

Wint Man United de Europa League?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zou jij gaan kijken als je in buurt woonde?

  • Tuurlijk, prachtig toch!
  • Nee, dat niet
136+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie