‘Van der Gijp op non-actief bij Vandaag Inside’

Foto: ‘Van der Gijp op non-actief bij Vandaag Inside’

Wilfred Genee heeft donderdagavond aan het begin van de uitzending van Vandaag Inside voor de nodige lachsalvo’s gezorgd. De presentator onthulde dat hij de cursus ongewenst gedrag succesvol heeft afgerond en toonde daarna al grappend een geslaagd certificaat van Johan Derksen. René van der Gijp werd echter te kijk gezet door Genee, die een certificaat met ‘gezakt’ boven tafel haalde voor de voetbalanalist.

Vandaag Inside-heren verachten voorgestelde mediacursus

Binnen Vandaag Inside is cursus ongewenst gedrag de laatste dagen een ‘hot topic’. Tafelgast Job Knoester bracht het onderwerp ter sprake, maar Derksen reageerde direct zeer stellig dat hij niet van plan is om er voor te gaan zitten. De cursus is echter verplicht, waardoor Derksen het riskeert om twee maanden op non-actief gezet te worden.

Woensdag liet Derksen zich er ook nog over uit en vertelde De Snor dat hij de cursus niet heeft ontvangen en dat hij na 55 jaar in de mediawereld een dergelijk examen ‘niet meer hoeft te doen’. Derksen onthulde wel dat hij een andere mail heeft gekregen van zenderbaas John de Mol. “John de Mol heeft wel humor, want vanochtend zat in mijn mail zijn diploma.”

Genee steekt draak met Van der Gijp bij Vandaag Inside

Genee haakte daar vervolgens direct op in. “Ik heb hem ook gehaald. Kijk, ik heb ‘m binnen”, waarbij de presentator het certificaat toonde. “Het leuke daaraan is dat je er twee kunt uitprinten, dus ik heb die van Johan ook gelijk uitgeprint. Je kunt dus gewoon nog een naam invullen. Ik heb het voor je gedaan, dus je hebt ‘m nu gewoon”, vervolgde Genee al grappend.

Genee vertelde vervolgens een ‘treurige mededeling’ te hebben voor Van der Gijp en toonde het certificaat met ‘gezakt. “Lullig voor René dit natuurlijk, maar goed. Dat had je wel al verwacht hè?” grapte de presentator. Ook Van der Gijp heeft net als Derksen geen trek in om de cursus te doen en vertelde eerder deze week dat hij van een goede vriend heeft gehoord ‘dat het nergens op slaat’.

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Moet de heren van Vandaag Inside de cursus volgen?

  • Ja, dat zou niet meer dan logisch zijn
  • Nee, slaat echt helemaal nergens op
30669+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie