Trauner: “Niet gepast om de overwinning vooraan te vieren”

Foto: Trauner: “Niet gepast om de overwinning vooraan te vieren”

Gernot Trauner maakte vandaag als invaller zijn rentree bij Feyenoord, dat met 1-4 won van Fortuna Sittard. De Rotterdammers sloegen daarmee een volgende slag in de titelrace, tot blijdschap bij de Oostenrijkse publiekslieveling.

“Het is goed om terug te zijn. Het is ook fijn om hier te winnen. Voor ons was het geen makkelijke wedstrijd, maar we begonnen goed. Het veld was niet makkelijk om op te spelen en tegen Fortuna hebben we het eerder dit seizoen lastig gehad”, reageert Trauner op ESPN.

“Ze zijn altijd gevaarlijk en ze hebben veel diepte in het spel. Daar moesten we alert op zijn. We begonnen goed en voor mij was het makkelijk om met deze stand mijn rentree te maken. Ik was niet nerveus. Nu moet ik zorgen dat ik weer wedstrijdritme ga opdoen. Vandaag was het maar vijftien minuten en dat ging goed. Ik werk hard voor meer in de toekomst.”

Bescheiden beuker

Aan de festiviteiten na afloop onttrok De Kale Kletser zich enigszins. “Mijn medespelers vertelden me dat ik weer naar het uitvak moest gaan. Ik vond het niet gepast om de overwinning vooraan te vieren, want de andere spelers hebben meer gedaan. Ik ben niet de jongen die vooraan staat om een overwinning te vieren. De supporters geven mij een goed gevoel.”

Mario Been was lyrisch over de teruggekeerde verdediger. “Het is heel belangrijk voor het team dat Trauner weer terug is. Je heb nu weer een extra mogelijkheid tot wisselen. Geertruida doet het natuurlijk uitstekend, maar die kan ook nog naar andere posities. Met de vele wedstrijden die gaan komen is het fijn dat je Trauner weer tot je beschikking hebt.”

Trauner is beter dan Hancko

  • Eens
  • Oneens
175+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie