‘Transfervuurwerk bij Ajax in januari’

Foto: ‘Transfervuurwerk bij Ajax in januari’

Er lijkt in januari het nodige te gebeuren bij Ajax. Brian Brobbey traint inmiddels al mee in afwachting van de witte rook, maar daar blijft het waarschijnlijk niet bij.

“Ajax is heel actief aan het rondkijken om de selectie te versterken”, zo stelt clubwatcher Freek Jansen van weekblad Voetbal International. “De naam van Steven Bergwijn komt voorbij. Dat is even afwachten of het financieel wel haalbaar is. En misschien dat Ajax in de verdediging nog wel iets wil.”

Daarentegen zouden Nicolás Tagliafico (gelinkt aan Chelsea en Newcastle United) en David Neres (Shakhtar Donetsk) een uitgaande transfer maken. “De komende januarimaand denk ik ook wel dat zij zich hard zullen maken voor een vertrek als de kans zich voordoet. Dus ik verwacht in Amsterdam nog wel wat bewegingen.”

Kampioenschap

Jansen geeft 2021 een 8 als rapportcijfer, maar toch js Jansen ook kritisch. Wanneer het seizoen is geslaagd? “Het kampioenschap is een must in Amsterdam. Voor de Champions League denk ik dat het geslaagd is als je de kwartfinale haalt met een mooie tegenstander, want als je nu wordt uitgeschakeld, geeft dat toch wel een smetje.”

“Maar als je de kwartfinale van de Champions League haalt en de dubbel wint, dan kan je aan het eind van het seizoen een mooie 8 noteren. Maar, stel dat PSV de titel wint, dan wordt het wel een onvoldoende”, aldus Jansen.

Wint Ajax in Utrecht? Win 1.44 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door AFC AJAX MEDIUM (@ajaxmedium)

Komt Ajax hier sterker uit?

  • Ja
  • Nee
1892+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie