TRANSFERUURTJE: Megastunt Ajax, buitenkansje voor Feyenoord

Foto: TRANSFERUURTJE: Megastunt Ajax, buitenkansje voor Feyenoord

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

Feyenoord beschikt momenteel over niet één, maar twee Spartak Moskou-huurlingen. En wat zullen Guus Til en Jorrit Hendrix blij zijn dat ze in Rotterdam vertoeven in plaats van in de Russische hoofdstad. Volgens De Telegraaf willen de twee middenvelders niet terug. “Het kan Feyenoord, dat na een paar moeizame financiële jaren weinig aan transfersommen kan betalen, misschien wel helpen om beide spelers straks voor een aantrekkelijkere prijs over te nemen”, denkt de krant.

Is het dan tóch nog niet te laat voor een terugkeer van Luis Suárez bij Ajax? De Uruguayaanse spits beschikt over een aflopend contract bij Atlético Madrid, dat hoogstwaarschijnlijk niet verlengd wordt. En er klinkt wederom een lokroep uit Amsterdam…Althans, dat is wat de Italiaanse journalist Matteo Moretto (werkzaam voor onder meer Calciomercato en Fichajes) op dinsdagochtend meldt. Hij weet te vertellen dat de nummer één van de Eredivisie zijn voormalige publiekslieveling al gepolst heeft voor een terugkeer.

Het was een flinke shock toen duidelijk werd dat Ajax directeur voetbalzaken Marc Overmars zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. Hij vertrok gedwongen uit de Johan Cruijff ArenA, maar nu lijken de Amsterdammers een opvolger gevonden te hebben. Gisteren werd het al gemeld door de Spaanse media en vandaag bevestigt De Telegraaf het nieuws: Jordi Cruijff kan de nieuwe ‘td’ van de Eredivisie-topclub worden. Hij is nu nog adviseur bij FC Barcelona.


Buitenland:

Het is allerminst zeker dat Kylian Mbappé volgend seizoen voor Real Madrid speelt. Volgens de Franse sportkrant L’Équipe is een verlenging bij Paris Saint-Germain nog altijd een serieuze optie. Mbappé loopt na dit seizoen uit zijn contract bij PSG en zou daarmee transfervrij de overstap kunnen maken naar de Spaanse hoofdstad. Toch staat de toekomst van Mbappé nog altijd op losse schroeven. De Fransman heeft de indruk dat hij steeds meer respect krijgt van de PSG-aanhang en bovendien groeit zijn klik met collega-aanvaller Lionel Messi.

De toekomst van Joshua Zirkzee ligt mogelijk in de Engelse Premier League. West Ham United zou de twintigjarige Nederlander willen verleiden tot een overstap naar Londen. De Premier League-club zou moeiteloos kunnen voldoen aan het prijskaartje van Bayern München, zo weet Jeunes Footeux. Momenteel speelt de oud-Feyenoorder op huurbasis bij RSC Anderlecht.

Wint Anderlecht van Eupen? De odd is 1.28!

Moet Ajax Suarez proberen terug te halen?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
160+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:08
6+
‘Ajax kocht afgelopen zomer spelers zonder te scouten’
10:44
24+
Luka Modric bewijst loyaliteit: ‘Salaris is geen probleem’
10:25
26+
Technisch directeur FC Utrecht over Ron Jans: ‘Ontzettend dankbaar’
10:07
66+
FC Emmen-ster over Dordrecht-spelers: ‘Ze hadden een grote mond, daar hou ik niet van’
10:00
76+
Ajax BLUNDERT met Farioli | Stalen Snor #57
09:51
35+
West Ham-speler krijgt gratis koffie voor het leven bij een resultaat tegen Manchester City
09:35
15+
Thiago Silva doet laatste boodschap richting Chelsea spelers
09:14
11+
‘Besiktas en Fenerbahce flirten met komst José Mourinho’
08:57
47+
ADO Den Haag met hakken over de sloot: ‘Het was vandaag genoeg’
08:42
88+
‘Manchester United is aantrekkelijk ongeacht gebrek aan Europees voetbal’
23:48
446+
‘Je houdt je hart vast bij Van Persie’
23:31
187+
‘Oud-AZ’er is nieuwe Mohamed Salah’
23:14
821+
‘Verrassing in EK-opstelling Oranje’
23:01
230+
Bizot niet naar EK wegens ‘zwaarwegende familieomstandigheden’
22:48
2104+
‘Miljardair gooit Ten Hag én sterren eruit’
22:27
2066+
‘Ajax dumpt grootverdiener’
22:16
55+
Kieftenbeld gaat nog eventjes door: “Vier wedstrijden”
22:10
69+
ADO maakt nog kans op promotie na potje nagelbijten
21:50
971+
‘Grote schande bij ADO-De Graafschap’
21:49
127+
Lijnders barst in huilen uit: “Zonder hem…”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie