TRANSFERUURTJE: Leegloop bij PSV, megatransfer Sinisterra

Foto: TRANSFERUURTJE: Leegloop bij PSV, megatransfer Sinisterra

De laatste transfergeruchten en -nieuwtjes lees je elke dag op SoccerNews.nl. In de rubriek ‘Transferuurtje’ verzamelt de redactie de meest interessante en bizarre transferberichten in een handig overzicht. 

Nederland:

PSV gaat na dit seizoen mogelijk verder zonder Mario Götze. Volgens Voetbal International mag de Duitser desgewenst uitkijken naar een andere club. Ook de Portugees Bruma, de Argentijn Maxi Romero en de Mexicaan Erick Gutiérrez zijn spelers die mogelijk mogen vertrekken bij PSV.

Het medium schrijft dat er ook een dramatisch bericht dreigt bij PSV. “PSV zal als Cody Gakpo vertrekt Noni Madueke willen behouden. Maar ook voor het Engelse talent zijn grote clubs bereid veel geld te betalen en Madueke heeft eerder al aangekondigd PSV te willen verlaten als hij niet meer speeltijd krijgt. Na zijn blessures leek hij weer even basisspeler, maar op dit moment moet hij zich opnieuw tevreden stellen met een plek op de bank.”

Eigenlijk gaan we er stiekem al een beetje van uit dat oefenmeester Erik ten Hag in de aankomende zomer bij Ajax vertrekt. Het is echter natuurlijk óók een mogelijkheid dat hij ‘gewoon’ blijft. Gerry Hamstra, technisch manager in de Johan Cruijff ArenA, lijkt in een stuntje te geloven. In een interview met Voetbal International vertelt hij namelijk: “Het zou fantastisch zijn als hij volgend seizoen nog trainer van Ajax is. Hij heeft nog een doorlopend contract bij Ajax, maar we weten ook allemaal hoe de wereld werkt..”

Eén van de meest prominente Feyenoorders (en misschien wel dé meest prominente Feyenoorder) dit seizoen is toch wel Luis Sinisterra. De Colombiaan blijkt immens populair te zijn op de transfermarkt, want naar verluidt heeft men in Rotterdam al drie biedingen binnengekregen. Volgens de Engelse media meldden Atlético Madrid en Bayer Leverkusen zich als eerste bij De Kuip voor de diensten van de linksvoor, maar hebben de Spanjaarden en de Duitsers onlangs gezelschap gekregen van Arsenal. Ook The Gunners zouden al een ‘offer‘ neergelegd hebben voor hun target.


Buitenland:

FC Barcelona beschikt over een heleboel goede middenvelder, waardoor het niet uit te sluiten valt dat de Catalanen besluiten om Frenkie de Jong in de zomer te verkopen om zich van enige financiële lucht te verschaffen…En volgens journalist Thierry Enric is er al wat gaande rond de spelmaker, die gisteren een goede wedstrijd speelde voor het Nederlands elftal tegen Duitsland (1-1). Barça zou namelijk reeds een officieel bod van maar liefst tachtig miljoen euro op hem hebben binnengekregen. Waar de genoemde bieding precies vandaan komt… in het verleden werden onder meer Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern München aan de oud-Ajacied gelinkt. In die hoek moeten we het vermoedelijk zoeken.

De kans is zeer groot dat Borussia Dortmund komende zomer afscheid moet nemen van sterspeler Erling Braut Haaland. Veel topclubs hebben belangstelling voor de Noorse aanvaller. Daarbij lijken Real Madrid en Manchester City de voornaamste kandidaten om de spits over te nemen van Dortmund. Zijn opvolger lijkt ook al bekend, Karim Adeyemi moet in de voetsporen gaan treden van Haaland.

Haaland scoort eerste doelpunt tegen RB Leipzig voor 4.00 keer je inzet!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Schmidt gaat slagen bij Benfica

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
124+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

11:08
7+
‘Ajax kocht afgelopen zomer spelers zonder te scouten’
10:44
25+
Luka Modric bewijst loyaliteit: ‘Salaris is geen probleem’
10:25
27+
Technisch directeur FC Utrecht over Ron Jans: ‘Ontzettend dankbaar’
10:07
66+
FC Emmen-ster over Dordrecht-spelers: ‘Ze hadden een grote mond, daar hou ik niet van’
10:00
76+
Ajax BLUNDERT met Farioli | Stalen Snor #57
09:51
35+
West Ham-speler krijgt gratis koffie voor het leven bij een resultaat tegen Manchester City
09:35
15+
Thiago Silva doet laatste boodschap richting Chelsea spelers
09:14
12+
‘Besiktas en Fenerbahce flirten met komst José Mourinho’
08:57
47+
ADO Den Haag met hakken over de sloot: ‘Het was vandaag genoeg’
08:42
89+
‘Manchester United is aantrekkelijk ongeacht gebrek aan Europees voetbal’
23:48
446+
‘Je houdt je hart vast bij Van Persie’
23:31
187+
‘Oud-AZ’er is nieuwe Mohamed Salah’
23:14
823+
‘Verrassing in EK-opstelling Oranje’
23:01
230+
Bizot niet naar EK wegens ‘zwaarwegende familieomstandigheden’
22:48
2110+
‘Miljardair gooit Ten Hag én sterren eruit’
22:27
2068+
‘Ajax dumpt grootverdiener’
22:16
55+
Kieftenbeld gaat nog eventjes door: “Vier wedstrijden”
22:10
69+
ADO maakt nog kans op promotie na potje nagelbijten
21:50
974+
‘Grote schande bij ADO-De Graafschap’
21:49
127+
Lijnders barst in huilen uit: “Zonder hem…”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie