‘Toptransfer Dumfries in stroomversnelling’

Foto: ‘Toptransfer Dumfries in stroomversnelling’

De kans is toegenomen dat Denzel Dumfries in januari vertrekt bij Internazionale. Volgens La Gazzetta dello Sport is de Italiaanse topclub reeds op zoek naar een vervanger voor de Oranje-international.

Dumfries speelt pas anderhalf jaar voor Inter, maar heeft in die periode veel indruk gemaakt. Tijdens het WK toonde hij zijn kwaliteiten met name in de achtste finale tegen de Verenigde Staten (3-1 zege). Clubs als Chelsea en Manchester United zijn reeds in verband gebracht met de voormalig PSV’er.

Inter is volgens de roze sportkrant geïnteresseerd in Tajon Buchanan. Hij verruilde New England Revolution in januari van dit jaar voor Club Brugge, waar hij een goede indruk heeft gemaakt. Ook liet de rechtsback zich zien in de groepsfase van het WK als international van Canada.

Buchanan zou een serieuze optie zijn in Milaan. Dat lijkt te wijzen op een vertrek van Dumfries, die zich in de kijker heeft gespeeld bij met name Premier League-clubs. In januari zou de Nederlander al een volgende stap kunnen maken.

Giuseppe Meazza

Champions League Final Stage

22 februari 2023

21:00

Inter
FC Porto
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 30 januari 2023 23:45.

73+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie