Toch steun van NEC-fans: ‘Iets unieks neerzetten’

Foto: Toch steun van NEC-fans: ‘Iets unieks neerzetten’

NEC mag dit weekend tegen FC Groningen (zondagmiddag 14:30 uur) geen fans verwelkomen in de eigen Goffert, nadat de uitsupporters van Vitesse vorige week door de grond heen zakten. Letterlijk. Wel zijn de NEC-fans zondag welkom rondom het stadion. NEC biedt hen de kans om rondom het stadion op diverse grote schermen naar de wedstrijd te kijken.

Gaat NEC met deze steun winnen van NEC? De odd is 2.50 bij bet365!

Vandaag gaf de gemeente Nijmegen groen licht voor die plannen. “We zijn in gesprek gegaan met de gemeente, de politie, de brandweer en heel veel ambtenaren. Onze mensen hebben keihard gewerkt om hier een evenement te organiseren voor jullie, de supporters'”, zegt algemeen directeur Wilco van Schaik op de clubwebsite van NEC. ‘We mogen jullie de wedstrijd aanbieden. We zitten op tien meter van het veld. We hopen met drieduizend mensen een goede sfeer te creëren die onze spelers en staf gaan voelen.”

NEC hoopt dat er drieduizend seizoenkaarthouders present zullen zijn. “We kunnen hier iets unieks neerzetten. Twee wedstrijden waarin we het met elkaar moeten doen. We hebben er alles aan gedaan om hier supporters te kunnen ontvangen. Als directeur zal ik er ook staan, samen met mijn managementteam.”

Ophef rond sponsors

Van Schaik ging ook nog in op de onvrede van fans over het feit dat de logeboxen voor sponsors wél geopend zijn, terwijl fans dus het stadion níét in mogen. “Ook zij mogen niet op de tribune komen. De loges hebben geluk, zij mogen met een paar mensen op hun terras staan. Ook de tribune voor mindervaliden is geopend, omdat dat deel hoort bij het hoofdgebouw. Soms heb je geluk en soms niet. Dat moeten we elkaar niet verwijten. Ik vond dat we afgelopen week te snel in de verwijtende sfeer kwamen. Wij zijn één.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SoccerNews.nl (@soccernews__nl)

Gaat NEC winnen van Groningen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
49+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie